Muratbey’den ‘sürmeli’ beyaz peynir

Muratbey, yeni ürünü, “Sürmeli” beyaz peynir ile farklı bir beyaz peynir seçeneği sunuyor.

Muratbey’den ‘sürmeli’ beyaz peynir
Gıdavitrini - Sürmeli beyaz peynir, sağladığı farklı sunum alternatifleriyle peynirde 3’ü bir arada konseptini oluşturuyor ve sofralarımızı lezzetiyle şenlendiriyor. Muratbey’in yeni ürünü “Sürmeli” beyaz peynir ile peynir severler, isterlerse peynirlerini ekmeklerine sürecek, isterlerse dilimleyecek ya da küp küp doğrayıp farklı sunumlar gerçekleştirebilecekler. 500 ve 800 gramlık iki farklı sunum alternatifiyle marketlerde yerini alacak Sürmeli beyaz peynir, kahvaltı sofralarını renklendirmekte zorlanan annelere de çeşitli sunumlar yapabilme imkanı verecek ve çocuklarına peyniri sevdirmelerinde yardımcı olacak.
7 bini aşkın noktada var
Yarım yüzyılı aşkın geçmişe sahip Muratbey, tecrübesiyle sütün Türkiye'deki gelişimine yön veren sayılı firmalar arasında yer alıyor. İnovasyona verdiği önemle de Türkiye’nin yenilikçi ve öncü peynir markası olan Muratbey’in, 12 bin metrekare kapalı alanı bulunan 300 kişilik istihdam sağlayan ve günde 700 ton civarında süt işleme kapasitesindeki fabrikasında üretilen ürünler, İstanbul, Ankara, Antalya, İzmir, Bursa bölge müdürlükleri aracılığıyla Türkiye çapında 7 bini aşkın noktaya ulaştırılıyor.
12 ülkeye inovatif peynir satıyor
Ar-Ge’ye büyük önem veren ve inovatif ürünleri ve sistemleri ile Türk sanayisinde katma değeri yüksek ürünler geliştirilmesi yoluyla ticari getiri avantajı sağlayan Muratbey, dünya pazarlarına sunduğu inovatif ürünleri ile Türkiye adına da başarılar elde ediyor. ABD, S. Arabistan, Irak, Bahreyn, Kuveyt, Katar, KKTC, Mısır, Türkmenistan, Azerbeycan, Birleşik Arap Emirlikleri, Ürdün gibi bir çok ülkeye ihracat da yapan Muratbey, pek çok ürün çeşidiyle dünya sofralarında kendi markasıyla yer alıyor.

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52