Tate & Lyle’dan özel site

Global gıda bileşenleri ve gıda çözümleri sağlayıcısı Tate& Lyle, içecek üreticilerine yönelik yeni internet sitesini açtı.

Tate & Lyle’dan özel site
İnternet sitesi, Tate & Lyle’ın gıda ve içecek uzmanlarının çalışmaları sonucu ortaya çıktı. Firmadan yapılan açıklamada, Tate & Lyle uzmanlarının, müşterilerle kişisel çalışmalarından edindikleri deneyimlerden yola çıkarak siteyi, üreticilere, farklı tüketici ihtiyaçlarını karşılayan yeni içecekler geliştirirken yardımcı olacak özellikler ve araçlar ile donattıkları belirtildi. Açıklamada, yourdrinksolutions.com sitesinde içecek endüstrisinin inovasyon çalışmaları için gerekli tüm hizmetleri bir arada bulabileceği de belirtildi. Site, dünyanın her yanından içecek üreticilerine, tüketici eğilimleri ve üretim maliyetleri göz önünde bulundurularak kendi ürünleri için geliştirilmiş çözümler, fikirler ve gıda bileşenleri sunuyor.
Tate & Lyle Özel Gıda Bileşenleri, Global Pazarlama ve İletişimi Müdürü Caroline Sanders yeni siteyi; “müşterilerimize sunduğumuz mükemmel içeriklerin çok daha ötesinde, rakipleri arasında daha önde bir konum, piyasaya daha hızlı bir giriş ve daha başarılı sonuç olanakları sunan bir site.” olarak tanımladı.
Gıdahattı

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52