Lezita Ala Serisi’nden beş çeşit lezzet

Lezita’nın Türkiye’ye bir ilk olarak sunduğu Lezzeti Ala Serisi’ndeki piliçleri, ister tek başına ister eşinle istersen de arkadaşlarla harika bir pazar buluşmasında mangal keyfine keyif katıyor…

Lezita Ala Serisi’nden beş çeşit lezzet

Lezita’nın göğüs etini lezzetlendirerek, lokum gibi ağızda dağılan yumuşacık bir kıvama getirdiği ve Türkiye’ye bir ilk olarak sunduğu Lezzeti Ala Serisi’nde, mangal ve barbekü keyfinden vazgeçemeyenler için yeni ve çok ideal piliç seçenekleri bulunuyor. Masajlama yöntemiyle terbiye edildiğinden evde ayrıca terbiyeye gerek duyulmadan pratik bir şekilde hazırlanan seride, Lezzeti Ala Bütün Piliç, Lezzeti Ala Göğüs Kuşbaşı, Lezzeti Ala Fileto, Lezzeti Ala Baget ve Lezzeti Ala İnce Göğüs olmak üzere beş çeşit ürün bulunuyor. Her biri birbirinden lezzetli ürünler, tek başına, sevgili, eş ya da dostlarla iken hiç zahmete girmeden hazırlanıyor, ağzının tadını bilenlerin sofralarını donatıyor. Hayattan keyif almayı ve ağzının tadını bilenler için bahçede mangal, barbekü ve açık havada piknik vazgeçilmez... Lezita’nın Türkiye’ye bir ilk olarak sunduğu Lezzeti Ala Serisi’ndeki piliçleri, ister tek başına ister sevgilinle ya da eşinle istersen de arkadaşlarla harika bir Pazar buluşmasında mangal keyfine keyif katıyor. Üstelik, hazırlaması da çok kolay!

Lezita, bahar ile birlikte piyasaya sunduğu yeni ürün serisi Lezzeti Ala ile sofraları lezzetlendirmeye devam ediyor. Evde marine edilmiş ürünleri hazırlayabilmek için pek çok zahmete giriliyor. Ürünleri, terbiye etmesi ayrı bir süreç, ürünün daha lezzetli olması için bir gece dolapta bekletmek ayrı bir süreç. Dolayısıyla hem emek hem de zaman açısından zahmet çekiliyor. Oysa, yeni Lezita Lezzeti Ala Serisi’ndeki ürünler, masajlama yöntemiyle pilicin her zerresine temas edecek şekilde marine edildiğinden, evde ayrıca terbiyeye gerek duyulmuyor. Bu da sizi hem zahmetten kurtarıyor hem de büyük ölçüde zaman tasarrufu sağlıyor. Tüm bu işlemler, en son teknolojilerle donatılmış Lezita fabrikasında el değmeden gerçekleştiriliyor. İster tavada ister fırında ister ızgarada yumuşaklığını kaybetmeden, her damağa ve menüye uygun lezzette pişirilebiliyor. Ağızlarda lokum gibi dağılırken, sofralara sağlıklı bir lezzet keyfi katıyor.



Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker, Çikolata, İhracat, Çay, Kahve

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52