MSA şef adaylarına kapılarını açıyor

Türkiye'nin ilk ve tek özel profesyonel aşçılık okulu Mutfak Sanatları Akademisi (MSA) 21 Mayıs’ta başlayacak olan yeni eğitim dönemiyle yeni şef adaylarına kapılarını açıyor.

MSA şef adaylarına kapılarını açıyor
MSA’nın uluslararası eğitim sistemi ve uluslararası diploması ile mezunlar dünya çapındaki işletme mutfaklarında profesyonel mutfak kariyerlerine başlıyor. T.C Milli Eğitim Bakanlığı onayı ve City & Guilds akreditasyonu ile uluslararası mesleki yeterlilik diploması veren, Türkiye’nin aşçılık okulu MSA; 21 Mayıs’ta yeni döneme kapılarını açıyor. Meslek edinmek veya meslek değiştirmek isteyenlere yönelik olarak sunduğu profesyonel eğitim programları ile uzman aşçılar yetiştiren MSA, yiyecek-içecek sektörüne tam donanımlı profesyoneller yetiştirme misyonu doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor.
Sektörde zorunluluk haline gelen “Gıda Güvenliği (HACCP) Sertifikası”nı da öğrencilerine eğitimin bir parçası olarak sunan MSA aynı zamanda, öğrenci ve mezunlarına sunduğu Amerika’da maaşlı staj imkanı ile de hem Türkiye hem de yurt dışında farkını ortaya koyuyor.
Uluslararası işletmelerde uzmanlaşmak veya kendi işletmelerini açmak isteyenler MSA’da buluşuyor…
Mutfakta profesyonel bir kariyer isteyenlerin vazgeçilmez adresi MSA, Profesyonel Aşçılık ve Pasta-Ekmekçilik programlarında, uluslararası bir işletmede bu alanlarda uzmanlaşmak veya kendi işletmelerini açmak isteyen adaylara profesyonelce tasarlanmış mutfaklarda 4 ay teori-uygulama, 4 ay staj olmak üzere 8 aylık eğitim sunuyor. Temel mutfak eğitimi almak isteyen kişilere yönelik hazırlanan Stajsız Profesyonel Aşçılık programı ise, uluslararası mutfak tekniklerini sadece teori-uygulama olarak 4 ay süren bir eğitim ile sunuyor.
Mekan işletmeciliğine giden yolun, mutfağın içinden geçtiğinin bilincinde olan, kendi işyerini açmak ya da bu alanda meslek sahibi olmak isteyen kişilere yönelik hazırlanan Profesyonel Yiyecek İçecek İşletmeciliği programı, 2,5 ay süren eğitim ile adayları uzmanlaştırıyor.
Mevcut tecrübelerini geliştirmeyi hedefleyen mutfak uzmanlarını da unutmayan MSA, 3 yıl ve üzeri aşçılık deneyimine sahip, sektörde çalışan deneyimli aşçılara yönelik olarak, 12 hafta süren ProChef programını sunuyor.

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker, Çikolata, İhracat, Çay, Kahve

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52