İglo’dan Chicken Nuggets!

İglo, körpe tavuk etinden üretilmiş dışı kıtır kıtır içi yumuşacık katkısız ve güvenli Chicken Nuggets’ı sofralara getiriyor.

İglo’dan Chicken Nuggets!
Gıdavitrini - Birinci kalite yüzde 100 parça piliç eti kullanılarak üretilen İglo Chicken Nuggets özel İglo formülleriyle sarımsak ve baharat aromasıyla kaplandı. Kıymadan değil, yüzde 100 parça piliç etinden hazırlanan İglo Chicken Nuggets’ı güvenle tüketebilir ve sevdiklerinize yedirebilirsiniz.
İglo’nun dondurulmuş gıda konusundaki tecrübesi ve kalitesi bu defa piliç ürünleriyle tüketiciyle buluşuyor. Dışı kıtır kıtır, içi yumuşacık leziz İglo Chicken Nuggets, birinci kalite yüzde 100 göğüs eti kullanılarak içersine kıyma katılmadan üretildi. İglo Chicken Nuggets, özel İglo formülleriyle sarımsak ve baharat aromasıyla kaplanarak daha da lezzetlendirildi, 2- 3 dakika ön kızartma yapıldı ve 180 °C fırında pişirildi.
Hiçbir katkı ve koruyucu madde kullanılmadan üretilen pratik ve lezzetli İglo Chicken Nuggets, özellikle çocuklar tarafından çok seviliyor, aileler tarafından güvenle tüketiliyor.

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker, İglo, Chicken Nuggets, Tavuk

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52