Pizza da ‘Çin işi’ çıktı!

İtalya’nın dünyaca ünlü şeflerinden Toni Cafarelli Odunpazarı Belediyesi’nin daveti üzerine, Odunpazarı Sanat ve Meslek Edindirme Kursları (OMEK) yemek kursiyerleri ile bir araya geldi.

Pizza da ‘Çin işi’ çıktı!
İtalya’nın dünyaca ünlü şeflerinden Toni Cafarelli Odunpazarı Belediyesi’nin daveti üzerine, Odunpazarı Sanat ve Meslek Edindirme Kursları (OMEK) yemek kursiyerleri ile bir araya geldi. OMEK Yemek Kursunda eğitim gören kursiyerlere yemek yapmanın püf noktalarını anlatan ve özellikle pasta ve tatlı konusunda birçok yeni tarif veren Cafarelli, Türk yemeklerine hayran olduğunu ifade etti.
Yaptığı birbirinden güzel pasta ve tatlılarla OMEK kursiyerlerinin yeni tatlar keşfetmesine olanak sağlayan ünlü İtalyan Şef, İtalya’da yemek kurslarına büyük önem verildiğini vurgulayarak, birçok ünlü şef’in bu kurslardan yetiştiğine dikkat çekti.
Türk mutfağının dünya’nın en önemli mutfakları arasında olduğunu vurgulayan Toni Cafarelli, her zaman doğal sebze ve meyvelerin tüketilmesi gerektiğini vurguladı. OMEK yemek kursunda eğitim gören kursiyerlerin çok yetenekli olduğunu vurgulayan ünlü İtalyan Şef, sunulan hizmetin ücretsiz olmasının çok önemli olduğunu ve kendi ülkesinde bu konuda girişimlerde bulunacağını ifade etti.
OMEK Kursiyerleri ile birbirinden nefis pasta ve tatlılar yapan ünlü İtalyan Şef Toni Cafarelli kursiyerlerden gelen bir soru üzerine, önemli bir tartışmaya son verdi. Pizza’nın ne İtalyan nede Türk yemeği olduğunu belirten İtalyan Şef, Pizza ve Spagetti’nin ilk kez Çin’de yapıldığını ve buradan dünyaya yayıldığını vurguladı.

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker, OMEK, Odunpazarı, Toni Cafarelli, Pizza, Spagetti

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52