Coşkun’dan 1500 yıllık lezzet

Coşkun Et, en kaliteli yüzde yüz kırmızı içerikli pastırma çeşitleri ile Anadolu’nun geleneksel tatlarını sofralara getiriyor.

Coşkun’dan 1500 yıllık lezzet
Gıdavitrini - Coşkun pastırma çeşitleri özel seçim etleri, dinlendirme teknikleri ve doğal baharat karışımları ile pastırma severlere birinci sınıf bir lezzet tecrübesi sunuyor. Yüzde yüz kırmızı içerikli geniş ürün yelpazesi ile herkesin damak zevkine uygun lezzetler sunan Coşkun Et; Anadolu’nun 1500 yıllık gurme tadı pastırmayı tüketicileri ile buluşturuyor. Geleneksel Osmanlı ve Türk mutfağı kültürünün vazgeçilmezi olan pastırma; Coşkun Et’in modern ve hijyenik üretim tesislerinde, özel dinlendirme teknikleri ve eşsiz aromalı baharat karışımları ile özenle hazırlanıyor.
“Coşkun Pastırma” grubunda yer alan antrikot ve sırt pastırma çeşitlerinin yanı sıra; çemenli ve çemensiz dilimli pastırma seçenekleri de farklı beğenilere sahip pastırma severlere hitap ediyor. Özellikle kahvaltıların ve akşam menülerinin mükemmel seçimi olan “Coşkun Pastırma” ile hazırlanan yemekler sizi ve sevdiklerinizi karşı konulmaz bir lezzet yolculuğuna davet ediyor.

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker, Pastırma

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52