Kent’ten “Anadolu Şöleni”ne özel motifler

Kent, bu yılki temasını “Anadolu Şöleni” olarak belirleyen Migros Grubu’nun 16 Şubat – 28 Mart tarihleri arasında gerçekleştireceği 58. yıl kutlamalarında Kent Meybon şekerleriyle yer alıyor.

Kent’ten “Anadolu Şöleni”ne özel motifler
Yıl boyunca asetat kavanozlarda satılan Kent Meybon tipi şekerler, “Anadolu Şöleni” kampanyası için özel olarak çalışılan 250 gramlık, iki farklı tasarımdaki kutusuyla tüketiciyle buluşuyor. Bin yılı aşkın bir geçmişe sahip olan geleneksel Türk çini sanatından ve vitraylı kubbelerden esinlenerek tasarlanan iki farklı kutu alternatifiyle sunulan Kent Meybon şekerleri, “Anadolu Şöleni” temasının uygulandığı 653 Migros mağazasında Kent tüketicilerini bekliyor. Kent Meybon, çini ve vitray desenli bu şık kutularıyla içindeki şekerler bittikten sonra da tüketicilerin kullanabileceği dekoratif bir obje özelliği taşıyor.

 

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker, Kent, Migros, Perakende, Anadolu Şöleni

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52