Taban Gıda büyümeye devam ediyor

Türkiye’de buğday tedarik pazarında faaliyet gösteren özel şirketler arasında sektör lideri olan Taban Gıda, '500 Özel Şirket' araştırmasında 196’ncı sıraya yükseldi.

Taban Gıda büyümeye devam ediyor

Gıdavitrini - Türkiye’nin En Büyük 500 Özel Şirketi arasında yer alarak gücünü ve başarısını tescilleyen Taban Gıda tarımsal gıda tedarik sektöründe agresif büyüme stratejisi ile hareket ediyor. Genç bir şirket olarak kuruluşundan bu yana geçen 5 yıllık sürede Türkiye’de buğday tedarik pazarında faaliyet gösteren özel şirketler arasında sektör lideri olan Taban Gıda, yurtiçinde olduğu gibi global pazarda da lider tedarikçiler arasında yer alma hedefi ile ilerliyor. 

"Başarımızın tescillenmesi açısından oldukça önemli"
Geçtiğimiz yıl sıralamasında 246’ncı sırada yer alan Taban Gıda, bu yıl 50 sıra birden yükselerek 196’ncı sıraya yerleşti. Capital’in, Türkiye’nin En Büyük 500 Özel Şirketi (2020) araştırmasında 196’ncı sırada yer almaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Taban Gıda CEO’su Hasan Hacıhaliloğlu, “İş dünyasının yakından takip ettiği, her yıl ciddi araştırmalar sonucunda oluşan 500 büyük firma sıralamasında yer almak, başarımızın tescillenmesi açısından oldukça önemli. Umarım bundan sonraki yıllarda da listede yükselerek yer almaya devam edeceğiz. Tüm dünya için zorlu bir süreçten geçiyoruz.  İhtiyaca hızlı cevap verebilmek için daha fazla efor sarf ettik ve 2020’yi başarıyla atlattık” dedi. 

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52