Fersan'ın "sirkeli içeceği" piyasada!

Günü zinde ve sağlıklı geçirmeye yardımcı olan Fersan Detox Sirkeli İçecek, içeriğindeki doğal sirke ve vitaminler sayesinde bağışıklık ve sindirim sistemini destekliyor.

Fersan'ın "sirkeli içeceği" piyasada!

Gıdavitrini - Fersan, meyve lezzetleri ve vitaminlerini sirke ile birleştirerek Sirkeli İçecek ile tüketiciyle buluşturdu. Yumuşak içimli lezzeti ile günü zinde ve sağlıklı geçirmeye yardımcı olan Fersan Detox Sirkeli İçecek, içeriğindeki doğal sirke ve vitaminler sayesinde bağışıklık ve sindirim sistemini desteklemeye aynı zamanda da metabolizmanın hızlanmasına katkıda bulunuyor.

Fersan Yönetim Kurulu Başkanı Gürhan Güven, sirke sektörüne her geçen gün artan bir talep olduğu için inovasyona ihtiyaç olduğunu ve tüketicilerin yenilik beklediğini belirtti. Bu noktadan hareketle Fersan’ın sektördeki yeniliklerine bir yenisini daha ekleyerek /dünyada bir ilk’e imza atarak, 250 ml. teneke kutularda sirkeli içecek üretimine başladığını vurgulayan Güven, “Tüketicilerin özellikle pandemi döneminde sağlıklı beslenme ve sağlıklı ürünler tüketme alışkanlıklarında olumlu yönde bir değişim yaşandı. Biz de bu veriden hareketle Fersan Detox Sirkeli İçecek'i geliştirerek tüketicilerimizle buluşturduk" dedi.

Elma’dan, Hindistan cevizine, zencefilden, limona kadar çeşitli aromalarda üretilen ve sağlığı güçlendiren sirkeli içeceklerde B9 (folik asit), B3 (Niasin), B6 ve B12 vitaminleri bulunuyor.

Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2021, 11:43

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52