Uludağ İçecek “Süper Marka” seçildi

Superbrands Türkiye, markalaşmaya yapılan yatırım, iş gücü kalitesi, etik değerlere uyma gibi kriterlerin belirleyici olduğu Türkiye'nin Süper Markaları listesini açıkladı. Listede Uludağ İçecek de yer alıyor.

Uludağ İçecek “Süper Marka” seçildi

Türkiye içecek sektörünün köklü ve en güçlü markalarından olan Uludağ İçecek, Superbrands Türkiye tarafından iki yılda bir belirlenen, 159 markanın yer aldığı “Türkiye’nin Süper Markaları” listesine seçildi. Esma Sultan Yalısı’nda düzenlenen Super Brands ödül gecesinde Uludağ İçecek’in ödülünü,  Uludağ İçecek Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet H. Erbak aldı.

Yenilikçilik ve yüksek kalite anlayışı ile sürdürdükleri çalışmaların karşılığını almaktan mutluluk duyduklarını belirten Mehmet H. Erbak “Uludağ İçecek yerli sermaye ile kurulan, içecek sektöründe köklü tarih yaratmış bir markadır. Sektöre kendi pazarını yaratan, kendi segmentinin lideri ürünler sunuyoruz. İlk günden itibaren aynı yüksek kalite anlayışı ve yenilikçi yaklaşımımızla faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Sektöre kazandırdığımız değerlerle ve gerçekleştirdiğimiz ilklerle markamızı daha da güçlendiriyoruz. Bu yıl Türkiye’nin süper markası seçilerek, gayretlerimizin karşılığını almaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz” dedi.

Bu yıl Süper Markalar aralarında Reklamverenler Derneği Başkanı Ahmet Pura, Araştırmacılar Derneği Başkanı Ali Levent Orhun, Reklamcılar Derneği Başkanı Aytül Özkan, Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kadri Özçaldıran, TÜSİAD Başkanı Ümit Nazlı Boyner, Bileşmiş Markalar Derneği Başkanı Yılmaz Yılmaz’ın da olduğu, iş dünyası ve özellikle marka konusuyla ilişkili sivil toplum kuruluşları yöneticilerinden oluşan seçici kurul tarafından belirlendi.

Süper Marka seçiminde şirketin büyüklüğünün yanı sıra teknoloji altyapısı, markalaşmaya yapılan yatırım, iş gücü kalitesi, yaratıcılık, sosyal sorumluluk projelerine katkı, marka devamlılığı gibi kriterler etkili oldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52