Geleceğin şefleri İnoksan mutfaklarında yarıştı

İnoksan, aşçılık sektörüne verdiği desteklerle adından söz ettirmeye devam ediyor.

Geleceğin şefleri İnoksan mutfaklarında yarıştı

Atılım Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü tarafından bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Liselerarası Yemek Yarışması “FAT CHEF 2”’nin mutfaklarını İnoksan kurdu.

Atılım Üniversitesi Turizm Otel İşletmeciliği Bölümü tarafından bu yıl ikincisi gerçekleştirilen yarışma, 12 Nisan Cuma günü Atılım Üniversitesi İşletme Fakültesi Kafeteryası’nda yapıldı. Bu yıl Ankara’da bulunan Devlet ve Vakıf Liseleri, Anadolu Liseleri, Meslek Liseleri olmak üzere 17 lisenin katılımıyla gerçekleştirilen yarışmayla birlikte aynı zamanda sektörde çalışan genç profesyonel aşçılara yönelik de “Genç Profesyonel Aşçılar Yarışması” yapıldı.

Aşçılık sektörüne verdiği destekler ile sıkça gündeme gelen endüstriyel mutfak sektörünün lideri İnoksan, yarışmanın tüm mutfaklarına sponsor olarak yarışmacıları İnoksan kalitesiyle yarışmalarını sağlıyor. Yarışma sayesinde gençlerde son yıllarda popüler olan ve geleceğin meslekleri arasında gösterilen aşçılığa ilişkin bilgi vermek, üniversitelerdeki gastronomi eğitimi konusunda bilinç oluşturmak amaçlanırken, yarışma jürisi sektörün yiyecek-içecek konusunda çalışan uzmanları, akademisyenler, yöneticiler ile turizm sektörünün temsilcilerinden oluştu.

FAT CHEF 2 “Liselerarası Yemek Yarışması” ve “Genç Profesyonel Aşçılar Yarışması”; Türkiye Aşçılar Federasyonu, Başkent Aşçılar Derneği, İl Turizm Müdürlüğü, Turizm Yatırımcıları Derneği, SKAL, Türkiye Otelciler Federasyonu, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği ve endüstriyel mutfak sektörünün lideri İnoksan’ın destekleriyle gerçekleşti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52