Sütaş SAP teknolojisiyle hızlandı

Sütaş, güncel ve işlevsel verileri bütünleşmiş bir sistem kapsamında çok daha verimli kullanabilmek hedefiyle SAP çözümlerinden yararlanmaya başladı.

Sütaş SAP teknolojisiyle hızlandı
Gıdavitrini - SAP’nin İş Planlama ve Finansal Konsolidasyon (BPC) adlı finansal planlama ve raporlama sistemini tercih eden Sütaş, bu sayede geleceğe yönelik senaryoları test ederek karar verme süreçlerini hızlandıracak ve tüketicilerin değişen gereksinimlerine çok daha hızlı yanıt üretecek.

“Türkiye’nin Sütçüsü” Sütaş, etkili planlama konusunda yönetim kademelerindeki çalışanlarına destek sağlamak amacıyla SAP’nin İş Planlama ve Finansal Konsolidasyon (BPC)  çözümünü tercih etti. Geleceğe yönelik fırsatları görebilmek ve tüketicilerin değişen gereksinimlerine karşı hızla aksiyon alabilmek için çözüm arayışına giren Sütaş, SAP’nin finansal planlama ve raporlama sisteminden yararlanmaya başladı. SAP BPC sayesinde Sütaş’ın dahili iş süreçleri hızlanırken, şirket bünyesindeki karar alma mekanizmalarının güncel ve işlevsel verilerden en verimli şekilde faydalanması sağlandı.

SAP BPC projesi kapsamında kurulan planlama modeli, önümüzdeki yıllarda yeni operasyonlara da kolaylıkla adapte edilecek şekilde tasarlandı. Böylece Sütaş planlama modelini giderek büyüyen ve globalleşen kurumsal yapısına da uyarlayabilecek. Hedeflerini ve gerçekleşen sapmaları yakından takip edebilmesinin yanı sıra bütçesinin operasyonel planlarla ve fiili sonuçlarla uyumunu kontrol edebilecek olan Sütaş, SAP BPC ile stratejik kararlarını en hızlı şekilde alabilecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52