Snapple Türkiye pazarına giriyor

Amerika'nın dünyaca ünlü buzlu çay markası Snapple ürettiği soğuk çay ile Türkiye pazarına girerek yeni tüketicilere ulaşıyor.

Snapple Türkiye pazarına giriyor
Amerika'nın en popüler buzlu çay markası olan Snapple, A & A İthalat ve Dış Tic. Ltd. Şti. tarafından Amerika'dan ithal edilecek ve ilk olarak İstanbul, İzmir, Ankara, Antalya ve Adana'da dağıtılacak. Snapple Türkiye pazarına ilk etapta şeftali, limon ve ahududulu tatlar ile girecek. Snapple, Türkiye'de de Amerika'da olduğu gibi geri dönüşümlü cam şişede satılacak.

Dr. Pepper Snapple Grubu'nun (NYSE: DPS) bir markası olan Snapple, içecek pazarında dünyanın en önemli markalarından biri. Şirket, üç çocukluk arkadaşı tarafından 1972 yılında New York Greenwich Village'ta kuruldu. Dünyada Amerika Birleşik Devletleri'nin yanı sıra birçok ülkede faaliyet gösteren Snapple; hazır buzlu çay, meyve suyu, yüzde 100 meyve suları ve su dahil geniş bir yelpazede ürün geliştirme, üretim ve pazarlama konularında faaliyet gösteriyor.


Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Food, Snapple, Dr. Pepper Snapple, İçecek


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52