Saray lezzeti Avrupa'da yayıyılor

Saray Bisküvi, Avrupa’nın büyük şirketlerinden biri olan Yayla ile imzaladığı yeni distribütörlük anlaşmasıyla Avrupa’da daha etkin olacak.

Saray lezzeti Avrupa'da yayıyılor
Gıdavitrini - Dünyada 110’u aşkın ülkeye atıştırmalık lezzetlerini ulaştıran Saray Bisküvi, Avrupa’nın büyük şirketlerinden biri olan Yayla ile imzaladığı yeni distribütörlük anlaşmasıyla Avrupa’da daha etkin olacak. Saray Bisküvi; bu gelişmeyle Almanya, Hollanda, İngiltere, Danimarka ve İsveç gibi Avrupa’nın önemli ülkelerindeki varlığını sürekli ve daha güçlü hale getirdi. 

1981 yılından bu yana tescilli ‘Saray’ markasıyla bisküvi, gofret, çikolata, kek, kraker ve şekerleme kategorilerindeki yüzlerce atıştırmalık ürünü tüketiciyle buluşturan Saray Bisküvi, dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. 1987 yılında gerçekleştirdiği ilk ihracatının ardından bugün Orta Doğu, Amerika ve Avrupa’da 110’u aşkın ülkede faaliyetlerini sürdüren Saray Bisküvi, rotasını Avrupa’ya çevirerek Yayla ile yaptığı yeni distribütörlük anlaşmaları ile kıtadaki satış ağını genişletti. 

Yeni işbirliği ile gelişen profesyonel ekibi, güçlü ve etkin dağıtım ağı, hızlı ve güvenilir lojistiği ile şimdi de Almanya, Hollanda, İngiltere, Danimarka ve İsveç’te daha fazla tüketiciyle buluşacak olan Saray Bisküvi, ürünlerini yüzlerce yeni satış noktasına ulaştırıyor. Dünya standartlarında üretim yapan Saray Bisküvi, Karaman ve Kırklareli’nde bulunan tesislerinde günlük 450 ton kurulu üretim kapasitesiyle üretimini gerçekleştiriyor. 

Yeni dağıtım noktaları ile birlikte Avrupa’da daha güçlü bir konuma gelerek daha etkin şekilde ürünlerini satışa sunacak olan Saray Bisküvi, dünya çapında varlığını güçlendirmeyi, bir dünya markası olarak yoluna devam etmeyi hedefliyor. Avrupa’nın en büyük şirketlerinden Yayla ile yaptığı yeni ihracat anlaşmaları kapsamında markanın hedeflerine değinen Saray Bisküvi Yurt Dışı Satış Direktörü Kamil Özdağ; “Saray Bisküvi olarak bugün 400’ü aşan ürün gamımızla dünyanın birçok ülkesinde tüketici ile buluşuyoruz. Kurulduğumuz günden bugüne, ürettiğimiz ürünler ile sektörde farkımızı koruduk ve hatta birçok kez ilklerin markası olduk. 1987 yılında çıktığımız dünya yolculuğunda bugün geldiğimiz noktada Amerika, Avrupa ve Orta Doğu başta olmak üzere 110’u aşkın ülkeye ürünlerimizi taşıdık, 120 ülkede de markamızı tescil ettirdik. Saray Bisküvi olarak tüm ekibimizle yaptığımız işi çok ciddiye alıyor, ürünlerimizi ve tüketicilerimizi önemsiyoruz. Son olarak imzaladığımız stratejik anlaşmalarla Avrupa’daki ihracat hedefimizi de büyüttük. Avrupa’da yüzlerce satış noktasında faaliyetlerimizi sürdürerek, lezzetli, sağlıklı ve yenilikçi ürünlerimizle tüketicilerle buluşacağız” dedi. 

 
 

Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2015, 11:40

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52