Minik şefler Komili mutfağında

Çocukların sağlıklı beslenme alışkanlığını kazanmaları için planlanan “Komili ile Çocuk Şefler Mutfakta” etkinliği devam ediyor.

Minik şefler Komili mutfağında
Çocukların sağlıklı ve lezzetli beslenme alışkanlığını kazanmaları için planlanan “Komili ile Çocuk Şefler Mutfakta” etkinliği sayesinde çocuklar mutfakta harikalar yaratarak lezzetli yemeklere imza atıyorlar. Koşuyolu EKS Mutfak Akademisi’nde 21 Haziran Cumartesi günü, Sapphire EKS Mutfak Akademisi’nde ise 28 Haziran Cumartesi günü gerçekleşen “Vazgeçilmez Tatlar” atölye çalışmasına katılmak için şimdiden yerinizi ayırtın!

Komili, çocukların küçük yaşta doğru beslenme alışkanlığını kazanmaları ve birbirinden lezzetli yemeklere imza atmaları için küçük şefleri mutfağa davet ediyor. Komili ve mutfakların ünlü şefi Eyüp Kemal Sevinç işbirliğinde uzman eğitmenler tarafından düzenlenen “Komili ile Çocuk Şefler Mutfakta” eğitim etkinlikleri ile çocuklar sağlıklı beslenme alışkanlığını küçük yaşta edinmenin yanı sıra hem yaratıcılıklarını geliştirecek hem de aşçılık sanatını daha yakından tanıyacak. 

Kontenjanı 12 kişi ile sınırlı olan “Komili ile Çocuk Şefler Mutfakta” lezzet atölyesi, 6-12 yaş arasındaki çocuklara sağlıklı beslenme alışkanlığını kazandırmak için bir fırsat sunuyor. 21 Haziran ve 28 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek “Vazgeçilmez Tatlar” adlı etkinlik atölyesinde çocuklar, Komili’nin lezzetli ve sağlıklı tarifleri arasından köfteli ve domates soslu makarna yapacak, yazın vazgeçilmezi ev yapımı limonata hazırlayacaklar. EKS Mutfak Akademisi şeflerinin yönetiminde keyifli bir ortamda gerçekleştirilen atölyede çocuklar, hem öğrenecek hem de eğlenecek.

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2014, 12:56

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52