Ramazan lezzetleri S Akademi’de

Osmanlı’dan günümüze kadar geniş bir yelpazede eşsiz tatların hazırlanacağı S Akademi’deki workshop programlarına Özsüt’ün usta şefleri ev sahipliği yapacak.

Ramazan lezzetleri S Akademi’de
Dünyanın en iyi mutfaklarını öğrenme şansı sunan S Akademi, Ramazan Ayı’na özel lezzetler ile birbirinden farklı workshoplar sunuyor. Osmanlı’dan günümüze kadar geniş bir yelpazede eşsiz tatların hazırlanacağı workshop programlarına Özsüt’ün usta şefleri ev sahipliği yapacak.

S Akademi Çukurambar’ın Ramazan ayına özel hazırladığı workshop programları, geleneksel Türk mutfağının lezzetlerini günümüzle buluşturuyor. Özsüt’ün usta şeflerinin eğitmenliğinde gerçekleştirilecek workshoplarda; ‘Ramazana Özel Lezzetlerin Günümüzle Buluşması’, ‘Çağdaş Türk Mutfağı Lezzetleri’, ‘Farklı Tadlar, Uzak Diyarlardan Füzyon Lezzetler’ gibi konu başlıkları altında eşsiz lezzetler de katılımcılar ile birlikte deneyimlenecek. S Akademi, bayram tatlılarını da unutmuyor. Bayramlık Baklava ve El Yapımı Bayram Çikolataları workshopları da Ramazan’da S Akademi’de olacak.  

3 saat süren ve 8 kişilik ekiplerin katıldığı workshoplara ünlü şefler Fatih Kaya, Hasan Ünlü, Ayvaz Akbacak ve Yunus Emre Çetin eşlik edecek. 

Ramazan ayı boyunca devam edecek olan workshop programının 19 Temmuz tarihinde ise özel bir konuğu olacak. Kolay ve lezzetli tarifleri ile bilinen ünlü yemek ustası ve yazar Elif Korkmazel, Ramazan’a özel kendi yemek ve tatlı tariflerini S Akademi Mutfağı’nda katılımcılarıyla birlikte yapacak. S Akademi, Ramazan Ayı’nda herkesi keyif ve lezzet dolu bir gün geçirmeye bekliyor.

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2014, 15:59

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52