Formunuzu form çaylarla koruyun

Yaz ve deniz mevsiminin gelmesiyle birlikte, bitki çayları ailesinden form çayları kilosuna dikkat eden hanımların tercihleri arasında.

Formunuzu form çaylarla koruyun
Sağlıklı beslenmenin vazgeçilmez tamamlayıcısı olan bitki çayları, metabolizmanın mevsimlere uyum sağlamasına da yardımcı oluyor. Yaz ve deniz mevsiminin gelmesiyle birlikte, bitki çayları ailesinden form çayları kilosuna dikkat eden hanımların tercihleri arasında. 

Bitki ve meyve çaylarının faydaları konusunda kamuoyunu doğru bilgilendirmek amacıyla 2014 yılında Mutfak Ürünleri ve Margarin Sanayicileri Derneği (MÜMSAD) bünyesinde faaliyetlerine başlayan Bitki ve Meyve Çayları Çalışma Grubu, yaz mevsiminde sağlıklı beslenmeye yardımcı olacak öneriler sunuyor.
İçeriğinde pek çok doğal ve yararlı bileşen bulunan bitki çayları, vücudumuzun mevsimlere uyum sağlamasına yardımcı oluyor. Yaz mevsiminde kendini yenilemek isteyenler de zayıflama diyetleri ve egzersiz programlarıyla birlikte form çaylarına başvuruyor. 
Form çayın, içeriğindeki yararlı bileşenlerin korunması için güvenilir markaların yüksek paketleme teknolojileri ile ürettiği poşet çay formunda içilmesi büyük önem taşıyor. Piyasadaki bilinen ve güvenilir markalar, kontrollü üretim ve yüksek kalite standartlarının yanında akademisyenlerden de destek alarak ürünlerinde en doğru bitkileri en doğru oranlarda bir araya getiriyorlar. Tüketicilerin “kayısılı”, “limonlu”, “kiraz saplı” gibi fonksiyonu ve lezzetine göre farklı form çay seçenekleri de bulunuyor.

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2014, 15:54

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52