Elif Korkmazel ile ‘ala’ lezzetler

Lezita Ala Serisi’ni Elif Korkmazel ile Forum Bornova ve Mavişehir Carrefour’da tüketicilere tanıttı.

Elif Korkmazel ile ‘ala’ lezzetler

Lezita, göğüs etini lezzetlendirerek, lokum gibi ağızda dağılan yumuşacık bir kıvama getirdiği ve Türkiye’ye bir ilk olarak sunduğu Lezzeti Ala Serisi’nin tanıtımını çok özel bir tadım aktivitesi ile gerçekleştirdi. Masajlama yöntemiyle terbiye edildiğinden evde ayrıca terbiyeye gerek duyulmadan pratik bir şekilde hazırlanan serinin tadım aktivitesi, Programcı ve Yemek Stilisti Elif Korkmazel’in katılımıyla 26 Mayıs Cumartesi günü Forum Bornova AVM’de, 27 Mayıs Pazar günü Mavişehir Carrefour’da 14.00-17.00 saatleri arasında düzenlendi.

“Hayatın Lezzeti” sloganıyla hayata lezzet katan Lezita, Türkiye’ye bir ilk olarak sunduğu Lezzeti Ala Serisi’ndeki piliçleri, çok özel bir tadım aktivitesi ile tüketicilerle buluşturdu. Lezita Lezzeti Ala Serisi tadım aktivitesi, Programcı ve Yemek Stilisti Elif Korkmazel’in katılımıyla 26 Mayıs Cumartesi günü İzmir Forum Bornova AVM’de, 27 Mayıs Pazar günü de Mavişehir Carrefour’da 14.00-17.00 saatleri arasında düzenlendi. Tüketiciler, Elif Korkmazel’in yeni ürünlerin pişirimini gerçekleştirdiği bu keyifli etkinlik sayesinde hafta sonunu Lezita Lezzeti Ala Serisi ile lezzetlendirdi.

Evde terbiye zahmetine son
Evde marine edilmiş ürünleri hazırlayabilmek için pek çok zahmete giriliyor. Ürünleri, terbiye etmesi ayrı bir süreç, ürünün daha lezzetli olması için bir gece dolapta bekletmek ayrı bir süreç. Dolayısıyla hem emek hem de zaman açısından zahmet çekiliyor. Oysa, yeni Lezita Lezzeti Ala Serisi’ndeki ürünler, masajlama yöntemiyle pilicin her zerresine temas edecek şekilde marine edildiğinden, evde ayrıca terbiyeye gerek duyulmuyor. Bu da tüketicileri hem zahmetten kurtarıyor hem de büyük ölçüde zaman tasarrufu sağlıyor. Tüm bu işlemler, en son teknolojilerle donatılmış Lezita fabrikasında el değmeden gerçekleştiriliyor. İster tavada ister fırında ister ızgarada yumuşaklığını kaybetmeden, her damağa ve menüye uygun lezzette pişirilebiliyor. Ağızlarda lokum gibi dağılırken, sofralara sağlıklı bir lezzet keyfi katıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52