Pınar’dan bebeklere özel ambalaj

Pınar Organik Yoğurt, yeni ambalajıyla ailesinin ve çocuklarının beslenmesine özen gösteren annelere büyük kolaylık sağlıyor.

Pınar’dan bebeklere özel ambalaj

Türkiye’nin öncü ve uzman gıda markası Pınar, Pınar Organik Yoğurt’u bebek ve çocukların rahatça yemeleri için 100 gramlık 4’lü paketlere taşırken, annelerin hayatını kolaylaştırmayı da sürdürüyor. Organik sütten gelen enfes lezzetiyle tüketicilerin gözdesi olan Pınar Organik Yoğurt, yeni ambalajıyla annelerin hayatını kolaylaştırıyor. Bebek ve çocukların porsiyonları dikkate alınarak 100 gramlık 4’lü mini paketlerde de satışa sunulan Pınar Organik Yoğurt; ailesinin ve çocuklarının beslenmesine özen gösteren annelere büyük kolaylık sağlıyor.

Pınar Organik Yoğurt, tamamen doğal, stressiz ve sağlıklı bir yaşam alanı sağlanmış, organik yemlerle beslenen ineklerden temin edilen Pınar Organik Süt’ten üretiliyor, Pınar kalite ve üretim standartlarına göre mayalandırılıyor. Üretiminden market rafına kadar Gıda, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan “Organik Tarımın Esasları ve Uygulanmasına İlişkin Yönetmelik”e uygun olarak üretiliyor ve tüm süreçleri sertifikalandırılıyor.

Pınar’ın organik yoğurt portföyünde ayrıca Pınar Organik Yoğurt 800 gram ve formuna dikkat edenlere Pınar Organik Light Yoğurt 750 gram seçenekleri de bulunuyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52