Onur Market 15 yaşında

Organize perakendenin güçlü oyuncularından Onur Market, 15. yılını birbirinden renkli etkinlik ve kampanyalarla kutluyor.

Onur Market 15 yaşında

1997 yılında İstanbul – 4. Levent’te açtığı ilk mağazasıyla gıda perakende sektörüne adım atan Onur Market, 15. Yıl kutlamalarını özel kampanya ve etkinliklerle alışveriş şölenine çeviriyor. “Yerel Perakendenin Öncüsü ve Sözcüsü” olma yolunda adım adım ilerleyen ve toplam mağaza sayısını 52’ye çıkaran Onur Market, müşterilerini sevindirmeye devam ediyor. Onur müşterileri, 6-10 Haziran 2012 tarihleri arasında Onur Ödül Kart ile yapacakları her 100 TL’lik alışveriş için 30 TL’lik hediye çeki kazanacak. Üstelik gıdadan şarküteriye, kozmetikten temizlik ürünlerine kadar her kategoride alışverişe olanak sağlayan hediye çekleri, 30 Haziran 2012 tarihine kadar kullanılabilecek.

Gıda perakendeciliğinde başarı dolu 15 yılı geride bıraktıklarını belirten Özen Grup CEO’su Cemal Özen “Onur olarak 15. Yaşımızı kurum içi etkinliklere de kutlarken, ailemizin birer ferdi olarak gördüğümüz müşterilerimizle de bu mutluluğu paylaşmak istedik. Önümüzdeki dönemde Onur markasını daha çok müşteriye ulaştırabilmek ve tüketici dostu hizmet anlayışımızı pek çok yeni noktaya taşımak için Onur Ailesi olarak var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52