Eker çalışanları hünerlerini sergiledi

37 yıldır tüketicilerini kalite ve tazelikle buluşturan Eker çalışanlarının moral ve motivasyonu için etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor.

Eker çalışanları hünerlerini sergiledi
Yıl içerisinde gerçekleştirdiği sünnet şöleni, yelken yarışı ve kişisel eğitimlerin ardından şimdi de “Tatlı Günleri” ile çalışanlarının moral, motivasyonun artmasını ve birlikte iş yapma yeteneklerinin artmasını amaçlayan Eker, Mustafakemalpaşa’daki fabrikada düzenlediği “Tatlı Günleri”nde çalışanları hünerlerini sergilediği birde yemek yarışması düzenledi. 
Eker çalışanı kadınların katıldığı yemek yarışmasında, aralarında Eker Genel Müdürü Ahmet Eker'in de olduğu 8 jüri üyesi 45 yemek arasından en lezzetli ve sunumu en güzel olan yemekleri belirlemeye çalıştı. Birbirinden nefis yiyecekleri seçmekte epey zorlanan jüri, tuzlu pasta ve sarma kategorisinde Birsen Özsoy’u, kremalı ve kurabiye kategorisinde Hatice Eraslan’ı, şerbetli tatlı kategorisinde ise Züheyla Öztürk’ü birinciliğe layık gördü. Nuran Yılmaz da yaptığı mantı ile mansiyon ödülünü almaya hak kazandı. 

Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2014, 14:44

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52