Tahir Tekin Öztan'la Ramazan Sofrası

Ramazan ayına iddialı giren Planet Mutfak, özellikle iftar ve sahurda izleyicilere keyifli dakikalar yaşatmayı hedefliyor.

Tahir Tekin Öztan'la Ramazan Sofrası

Planet Mutfak Ramazan ayına iddialı giriyor. Ramazan ayına özel ‘Ramazan Geldi Hoş Geldi’, ‘Akdeniz Güncesi’, ‘Tahir Tekin Öztan ile Ramazan Sofrası’ adlı ‘üç’ yeni programla hazırlanan kanal, özellikle iftar ve sahurda izleyicilere keyifli dakikalar geçirtmeyi hedefliyor.

Planet Mutfak’ta ekranlara gelecek programlarda, iftar ve sahur sofralarına özel menüler, yöresel yemeklerle hazırlanmış zengin sofralar kurulacak. 28 Haziran’dan itibaren ekrana gelecek programlarda değerli konuklar da yer alacak.  

TAHİR TEKİN ÖZTAN İLE RAMAZAN SOFRASI
Türk mutfak kültürünün tanıtımı yönündeki çalışmalarıyla dikkat çeken ünlü şef Tahir Tekin Öztan, Ramazan ayı boyunca sürecek olan programda, yöresel yemeklerin hazırlanışını, sunumunu ve tanıtımını yapacak. Tahir Tekin Öztan’ın sunumuyla yapılacak olan programda, her bölümde farklı bir yörenin yemekleri tanıtılırken o yörenin usta şefleri de ekranlara gelerek lezzet sırlarını izleyenler ile paylaşacak. Programda değerli şefler ile birlikte sanat, spor ve televizyon dünyasından da konuklar yer alacak. Yöresel lezzetlerin yer alacağı bu program ‘Türk Yemek Kültürü’ için de önemli bir kaynak oluşturacak. Nesilden nesile sürdürülen yöresel lezzetler ‘Tahir Tekin ile Ramazan Sofrası’ programında ekranlara gelecek. 

AKDENİZ GÜNCESİ
Murat Ersan’ın hazırlayıp sunduğu ve şefliğini Necdet Emre’nin yaptığı ‘Akdeniz Güncesi’ adlı program 28 Haziran’dan itibaren Planet Mutfak’ta başlıyor. Program Akdeniz tarzı beslenmenin yanı sıra yöresel lezzetlere de yer verecek. Marmaris sahilinde kurulan platonun dışında Marmaris’in en özel mekan ve koylarında da çekim yapacak olan ekip, Ramazan ayı boyunca birbirinden farklı lezzetleri ekranlara getirecek. 

RAMAZAN GELDİ HOŞ GELDİ
Planet Mutfak kanalının sevilen şeflerinin bir araya geldiği ‘Ramazan Geldi Hoş Geldi’ Ramazan ayına özel iftar ve sahur sofraları hazırlayacak. Her programda farklı iki şefin sunumuyla gerçekleşecek program Ramazan ayı boyunca sürecek. Ramazan sofraları için farklı alternatifler ve sunumlarla bu yemeklerin detaylı tarifleri Planet Mutfak’ta ‘Ramazan Geldi Hoş Geldi’ programında ekranlara gelecek. 

Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2014, 14:43

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
YORUMLAR
Merve sapmaz
Merve sapmaz - 7 yıl Önce

Gercekten tarifleriniz güzel olacağa benziyor

SIRADAKİ HABER

banner50

banner52