Banvit’ten e-tavuk atağı

Banvit, geleneksel satış kanallarına alternatif olan ve geleceğin pazarı olarak kabul edilen e-satış sistemine yatırım yaptı.

Banvit’ten e-tavuk atağı
Banvit, tüketicilerinin taleplerini karşılayabilmek amacıyla, geleneksel satış kanallarına alternatif olarak, tüm ürün çeşitlerinin birarada bulunduğu “banvitburada.com” isimli alışveriş sitesini hayata geçirdi. İlk olarak İstanbul’da uygulamaya geçirilen sistem ile “banvitburada.com” sitesinden alışveriş yapan tüketiciler siparişlerini, soğuk kutularda, ücretsiz kargo, kapıda nakit veya kredi kartıyla ödeme avantajlarından yararlanarak teslim alacaklar.
Yeni satış kanalı yatırımlarıyla ilgili konuşan Banvit Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Görener; “Geleneksel satış kanallarımız yapıları gereği tüm ürün çeşitlerimizi bulunduramadıklarından, tüketicilerimiz de aradıkları her ürün çeşidine alışveriş yaptıkları noktalardan ulaşamıyorlar. Bu tüketicilerimizden gelen talepler bizim e-satış yatırımımızı gerçekleştirmemiz için itici bir güç oldu. Hedefimiz tüketicilerimize sadece arayıp da bulamadıkları tüm Banvit ürün çeşitlerini sunduğumuz bir site kurmak değil, aynı zamanda da tüketicilerimizin gerçek ihtiyaç ve taleplerini en doğru şekilde anlamak ve karşılayabilmek” dedi.
Görener; “banvitburada.com, tüm alışveriş sitelerinin barındırdığı avantajlarının yanı sıra, yeni geliştirdiğimiz ve özel ürünlerimizi sadece bu kanal üzerinden tüketicilerimizin beğenisine sunma fırsatı da verecek. Şu an İstanbul’da hizmet vermeye başlayan e-satış sistemimizi, 2 yıl içinde İzmir ve kıyı şeridi, Ankara, Antalya, Adana ve Bursa illerimizde de faaliyete geçirerek, kapsama alanımızı genişleteceğiz. Sitemizde şu anda taze - donuk - küçük / büyük tabaklı gibi ayrımlara girmeden net 90 çeşit ürünümüz mevcut. Önümüzdeki 1 ay içinde de sitemizde bulunan ürün yelpazemize 12 çeşit daha ekleyeceğiz” dedi.

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52