Doğadan’a ‘en doğal içecek’ ödülü

Doğadan Çay, Beverage Inovation Functional Drink Awards’da “en iyi doğal bileşenli fonksiyonel içecek” kategorisinde ödül aldı.

Doğadan’a ‘en doğal içecek’ ödülü
Bitki ve meyve çayı üreticisi Doğadan, sağlıklı yaşam çözümü arayan tüketicileri için özel olarak geliştirdiği fonksiyonel ürünü Doğadan Plus Brotect ile dünyanın en prestijli yarışmalardan biri olan Beverage Inovation Functional Drink Awards’da “en iyi doğal bileşenli fonksiyonel içecek” kategorisinde ödül almaya hak kazandı. Ürünün doğallığı ve tüketiciye olan faydaları göz önüne alınarak yapılan değerlendirmeler sonucunda Doğadan Plus Brotect, Londra’da gerçekleştirilen Beverage Inovation Functional Drink Awards’da “En İyi Doğal Bileşenli Fonksiyonel Ürün” kategorisinde birinci oldu. 21 farklı kategoride 80 başvurunun yapıldığı Beverage Innovation Functional Drinks Awards’a toplamda 19 ülke başvuru yaptı.
Firmadan yapılan açıklamada, Doğadan Plus Brotect’in, patentli brokoli tohumu ekstreli yeşil çay ve içerdiği SGS (sulforaphane glucosinolate) ile sağlıklı yaşama katkıda bulunan fonksiyonel bir ürün, içeriğindeki SGS’nin de Johns Hopkins Üniversitesi bilim adamları tarafından geliştirilmiş, lisanslı ve patentli bir ürün olduğu belirtildi.

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52