Fırınistanbul’da başkan var!

Üretim tesisleri Beylikdüzü’nde bulunan Fırınistanbul, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun’u ağırladı.

Fırınistanbul’da başkan var!
Gıdavitrini - Beylikdüzü’nde bulunan üretim tesislerini ziyaret eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, hem işçilerle bir araya gelerek öğle yemeğine eşlik ediyor, hem de fabrikayı gezerek bölgedeki sanayi kuruluşları hakkında bilgi ediniyor. Bu kapsamda Fırın İstanbul’a ziyarette bulunan Başkan Uzun, önce fabrikanın üreticileri olan işçilerle öğle yemeği yedi. Başkan Yusuf Uzun, tüm çalışanların gayret ve birlik içerisinde olmaları gerektiğini değinerek, ekonomik açıdan kalkınmanın her çalışanın katkısıyla gerçekleşeceğini söyledi. Yemekte işçilerin sorularını da yanıtlayan Başkan Uzun, yakın zamanda hayata geçirilecek projelerden de bahsetti. Öğle yemeğinin ardından fabrikanın üretim alanını gezen Başkan Uzun, işçilere de kolaylıklar diledi.

Programa, Başkan Uzun’la birlikte ekibi de katıldı. Ev sahipliğinde bulunan Fırın İstanbul’un sahibi Hasan Kargıcı, Yönetim Kurulu Üyesi Suna Kargıcı ve Üretim ve Operasyon Direktörü Ercan Demirtaş, Başkan Uzun’a ziyareti dolayısıyla teşekkür ettiler.

 

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker, Fırınistanbul, Hasan Kargıcı, Yusuf Uzun, Beylikdüzü Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52