Aroma’dan spora büyük katkı

Voleybol liglerinin genel değerlendirmesi toplantısı Aroma ve Türkiye Voleybol Federasyonu birlikteliğinde gerçekleşti.

Aroma’dan spora büyük katkı
İstanbul Hilton Otelinde gerçekleşen, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık ve Aroma CEO'su Mahmut Atom Duruk’un konuşmacı olarak katıldığı voleybol liglerinin genel değerlendirmesinin yapıldığı sohbet toplantısında günümüzde voleybolun diğer spor dalları arasındaki yükselişi konuşuldu. Toplantının gündem maddeleri arasında Türk sporunun gelişmesinde sponsorlukların gençlere katmakta olduğu değerler de yer aldı. Aroma Voleybol Ligleri döneminde Dünya, Şampiyonlar Ligi Şampiyonlukları, Final-Four maçlarının art arda gelmesi ve spordaki rekabet olgusunun oyun kalitesini arttırmakta ne kadar büyük bir önemi olduğu toplantının önemli gündem maddelerindendi.
Aroma Voleybol Ligleri'nin etkileri arasında, voleybolun genç kitlelere ulaşmasını sağlayan organizasyonlar eşliğinde voleybolu diğer spor dalları ile bir seviyeye taşınması, taraftarların desteğinin gün geçtikçe artması bulunuyor. Rahat salonların çoğalması, üst düzey oyuncuların ve rekabetin artması neticesinde Türk Voleybol Takımlarının, Dünya takımları ile aynı seviyeye taşındığı belirtildi.
Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğunu Türkiye'ye kazandıran Fenerbahçe Universal’i kutladı. Türk Voleybolu’nun gelecek hedefleri arasında artık olimpiyatlara katılarak madalya alma almak olduğunu belirtti. Mahmut Atom Duruk, Aroma markası için sosyal sorumluluk projelerinin kattığı değerin farkında olduklarını ve yaptıkları yatırımların sadece üst lig sponsorluklarını kapsamadığını alt liglere ve okullara da sponsorluk ve malzeme desteğinin verildiğini belirtti. Sosyal sorumluluk bilinci içerisinde çocukluktan itibaren gençlerin fiziksel ve zihinsel gelişiminde sporun katkısının vurgulanması ve gerekli çalışmaların yapılması için ortam sağladıklarını belirtti.

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52