Abalıoğlu iş ortaklarını Antalya’da ağırladı

Abalıoğlu Yem Grubu iş ortakları Antalya’da düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Toplantıya Türkiye’nin dört bir yanından gelen 350 kişi katıldı.

Abalıoğlu iş ortaklarını Antalya’da ağırladı
Gıdavitrini - Abalıoğlu Yem Grubu iş ortakları Antalya’da düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Toplantıya Türkiye’nin dört bir yanından gelen 350 kişi katıldı. Katılımcılar üç gün süren toplantı süresince, son beş yılın değerlendirmesini yaparken, gelecek yıl hedeflerini ele aldılar. Toplantıda ayrıca ABALIOĞLU Grubu’nun 10 yıl ve üzeri iş ortaklarına ödül verildi. 1969 yılından bu yana pazar lideri olduğu yem sektöründe ilkleri gerçekleştiren, yatırımlarla ve her bölgede farklı iş kollarıyla istihdam yaratarak ülke ekonomisine sürekli katkıda bulunan ABALIOĞLU Grubu, Yem Grubu iş ortakları toplantısını Antalya’da gerçekleştirdi. ABALIOĞLU Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Abalıoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerinin konuşmacı olarak yer aldığı toplantıya, 350 kişi katıldı.
ABALIOĞLU Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Abalıoğlu, ABALIOĞLU Grubu’nun son beş yılının değerlendirildiği ve hedeflerinin ele alındığı toplantıda büyüme mesajı verdi. Orhan Abalıoğlu şöyle konuştu:
“ABALIOĞLU Grubu olarak bugün biz, 2 bin çalışanımız, Türkiye’nin dört bir yanına yayılmış 80 bayimiz, sekiz satış bölge müdürlüğümüz ve iş ortaklarımız ile büyük bir aileyiz. 2011 yılında elde ettiğimiz yüzde 34 oranındaki büyüme ve 950 milyon TL’lik ciro ile bölge ve ülke ekonomisi için değer yaratıyoruz. 1 milyon 300 TL’lik ciro beklentisi ile girdiğimiz 2012 yılında, sektörümüzün ilk 100 firması arasında yer almayı hedefliyoruz. 1 milyon 250 bin ton yem üretim hedefimiz ile yem alanındaki pazar liderliğimizi koruyacak, 135 bin ton piliç eti üretimi ile gıda sektöründe büyümemizi sürdüreceğiz.”
İş ortaklarını buluşturan toplantıda grubun yeni yatırım karar ve planları da aktarıldı. 43 yıllık ABALIOĞLU Grubu’nun 10 yıl ve üzeri iş ortaklarının kıdem teşvik ve onurlandırma töreni yapıldığı toplantıda, 2011 yılı bölgelerde ve Türkiye genelinde sıralamalarda ilk üç sırayı alan bayiler ödüllendirildi.
ABALIOĞLU Grubu, toplantının tüm katılımcıları adına Ege Orman Vakfı’na yaptığı bağışlarla, ABALIOĞLU Korusu’nun da temellerini attı.

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker, Abalıoğlu, Orhan Abalıoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52