Sbarro’dan iflas erteleme açıklaması

Medyada yer alan ve Sbarro’nun iflas erteleme talebinde bulunduğu yönündeki haberler üzerine TAB Gıda bir açıklama yaptı.

Sbarro’dan  iflas erteleme açıklaması

Fast Food markası Sbarro’nun iflas erteleme talebinde bulunduğu yönünde yayınlanan haberler, TAB Gıda'yı harekete geçirdi. Konuyla ilgili bir açıklama yapan TAB Gıda, konunun Türkiye yatırımıyla ilgili olmadığını ve Türkiye yatırımını etkilemeyeceğini vurguladı.
Yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"TAB Gıda olarak, bugün haber portallerinde yer alan “Dev pizza zincirinden iflas erteleme” başlıklı haberlere ilişkin olarak bir açıklama yapma gereği duyduk. Dünya genelinde 800’ün üzerinde restoranda hizmet veren Sbarro’nun iflas erteleme talebinin Türkiye’deki faaliyetleriyle hiçbir ilgisi olmadığını belirtmek isteriz. Sbarro genel merkezden bizlere yapılan açıklamada da Türkiye operasyonlarının bu talepten etkilenmeyeceği vurgulanmıştır. Ayrıca iflas ertelemenin Amerikan Hukuku’na göre iflastan korunmak amacıyla borçları yeniden yapılandırmak için kullanılan bir yöntem olduğunu da eklemek isteriz. 

TAB Gıda olarak 2007 yılından bu yana Türkiye genelinde 31 ilde toplam 90’dan fazla restoranda Sbarro’nun dünya lezzetlerini Türk tüketicisiyle buluşturuyoruz. Sbarro, Türkiye’de her geçen yıl hem cirosal hem de restoran sayısı ile büyüme gösterirken, pazarda etkin olarak yerini almaktadır. Sbarro’nun TAB Gıda ile Türkiye’deki büyümesinin tüm dünya Sbarro restoranlarına örnek olduğunu ve marka için yapılan yatırımlarının uluslararası pazarda büyüme stratejisine de yön verdiğini söyleyebiliriz.

Bu kapsamda, Sbarro’nun TAB Gıda güvencesi altında sunduğu ürün ve hizmet kalitesi ile Türkiye’deki faaliyetlerini sürdürmeye devam ettiğini sizlerin aracılığıyla kamuoyuna duyurmak isteriz. Saygılarımızla."

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2014, 15:19

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52