Ankara'ya toptancı hali müjdesi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'ten sebze ve meyve komisyoncularına yeni hal müjdesi.

Ankara'ya toptancı hali müjdesi
Ankara Sebze Meyve Komisyoncular Derneği, Muş İli ve İlçeleri Kültür ve Dayanışma Derneği ve  Başkent Organize Sanayi Bölgesi yönetici ve üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçeki makamında ziyaret ederek, çeşitli istek ve taleplerini ilettiler.
50 kuruşa alıyorsa, 1 liraya satsın 
Ankara Sebze Meyve Komisyoncuları Derneği temsilcilerine, üreticinin ürünlerinin daha iyi değerlendirilmesi konusunda işbirliği teklif eden, çitçilerle ilgili bir tarım ve hayvancılık projesi geliştirdiklerini, kendi şirketleri kanalı ile paketleme ve ambalajlama tesisleri kurdurmayı düşündüklerini açıklayan Başkan Gökçek, “Köylünün malının daha iyi değerlendirilebilmesi amacındayız. Üretici sebzeyi, meyveyi ambalajlı satıp, ‘50 kuruşa alıyorsa, 1 liraya satsın’ değerlendirsin amacındayız. Siz de satarken ambalajlı olarak hazır vaziyette satın. Bu konuda sizinle işbirliği düşünüyoruz. Biz köylü ile ilgili bir tarım ve hayvancılık projesi geliştirdik. Kendi şirketlerimize ambalaj yerleri kurdurmayı düşünüyoruz. Benim gayem köylü biraz fazla para kazansın. İstemezseniz biz kurarız tesisi” dedi.

Alt yapı belediyeden,hali siz yapın,mülk de sizin olsun!..
Toptancı halin yeni taşınacağı bölgede alt yapı çalışmalarını yapacakları sözünü veren Başkan  “Hali siz yapın, mülk de  kendinizin olsun. Biz oradan herhangi bir kar filan kesinlikle düşünmüyoruz. Önemli olan sizin bir an önce oraya geçip daha modern bir mekana sahip olmanız. Mutlaka sizin için de avantajlı olur. Size her türlü yardımı yaparım” şeklinde konuştu.Sanayi bölgelerinin alt yapısını bedava yaptıklarını belirten Gökçek, “Siz de bir nevi ticaret sanayisiniz ” dedi.

Termal tesislerin alt yapılarını da belediye bedava yapacak!
Termal tesislerin alt yapılarını da bedava yapacaklarını, yaptıktan sonra oradan çıkan suların tekrar seracılıkta kullanılmasını arzu ettiklerini açıklayan Başkan Gökçek, bu konuda işbirliği yapabileceklerini ifade ederken, Ankara Sebze Meyve Komisyoncuları Derneği temsilcileri ise Gökçek’e desteklerinden dolayı teşekkür ederek, Türkiye’nin en modern halini kurmak istediklerini açıkladılar.
Halim Utlu

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2014, 15:30

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52