Metro 21’inci mağazasını Kayseri’de açtı

Metro Toptancı Market 2011 yılında 6 yeni mağaza açma hedefini adım adım hayata geçiriyor. Yılın üçüncü mağazasını Kayseri’de açan Metro, Anadolu’nun kalbindeki profesyonellerle buluşuyor.

Metro 21’inci mağazasını Kayseri’de açtı
Metro Toptancı Market, Ankara Batıkent ve Mersin açılışlarından sonra Kayseri’deki yeni mağazasıyla Anadolu’daki büyümesine devam etti. 15 ile 20 milyon euro arasında yatırım değeri olan Metro Kayseri mağazası, 230 kişiye iş imkanı sağlıyor. 17 bin metrekare toplam alan üzerinde kurulu olan Metro Kayseri mağazası, 7 bin metrekare satış alanına sahip. Bu alanın 4 bin metrekaresi gıda satış alanından oluşurken, 3 bin metrekarelik alan gıda dışı ürün satış alanı olarak kullanılıyor. 40 binden fazla ürün sunulan yeni mağazada yine diğer tüm Metro mağazalarında olduğu gibi ISO22000 kalite standartları ile hizmet veriliyor. Henüz açılışında 30 bin kayıtlı müşterisi olan Metro Kayseri, önemli turizm merkezleri olan Ürgüp, Göreme, Nevşehir çevresindeki turistik işletmelere de bu mağazadan hizmet verecek.

Metro bakkal ve zincir olmayan marketler için yürüttüğü “bakkal düzenleme” çalışmalarına Kayseri’de de devam edecek. Sahada çalışacak olan bakkal ve süpermarket uzmanı müşteri temsilcileriyle, teknolojiyi daha fazla kullanmalarının kendileri için ne denli yararlı olacağını anlatmaya çalışacak ve bunun için çözümler sunacak. Metro uzmanları bakkallara müşteri odaklı çözümlerle, ürün önceliklerinin neler olması gerektiğinden, demirbaş yatırımlarını nasıl yapmaları gerektiği konusuna kadar çok geniş bir yelpazede destek verecek.

Özerkan: Metro için Türkiye değerli bir yatırım ülkesi

Kayseri mağazasının açılış töreninde konuşan Metro Toptancı Market Genel Müdürü Kubilay Özerkan, “Yatırımlarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Türkiye Metro’nun öncelikli yatırım ülkelerinden biri. 2011 yılı sonuna kadar 6 mağaza açacağız demiştik. Bunların 3’üncüsünü Kayseri’ye açıyoruz, yılsonuna kadar 3 mağaza daha açacağız. Sırada Anadolu’da ilk kez mağaza açacağımız yeni iller de var” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52