Özcan Sakızları yeniden raflarda

70’li yılların en sevilen şekersiz sakız markası Özcan, sakız dünyasına “İyi niyetli sakız” sloganıyla ve niyetçi tavşanıyla geri döndü!

Özcan Sakızları yeniden raflarda
Dört farklı aroması ve içinden çıkan yüzleri güldürecek niyetleriyle “iyi niyetli sakız Özcan” şekersiz sakız sevenlerin yeniden favorisi olacak. 80’li yıllarda yayınlanan TV reklamlarındaki Kayahan, Ersan Erdura, Ayşegül Atik gibi dönemin ünlü yüzlerinin söylediği “Pışşık, Özcan cikletim benim” melodisiyle akıllarda yer eden Özcan sakızları; yenilenen yüzüyle ve iyi niyetli niyetçi tavşanıyla tekli ve beşli paketlerde yeniden raflardaki yerini aldı.

Sakız dünyasına “İyi niyetli sakız” sloganıyla ve niyetçi tavşanıyla geri dönen şekersiz sakız Özcan; damla sakızı aromalı, çilek aromalı, nane-yeşilçay aromalı ve karışık meyve aromalı 4 çeşidi ile farklı damak tatlarına hitap ederken; içinden çıkan birbirinden eğlenceli ve iyi niyetli “niyetleri” ve Kasım ayında ekranlarda olacak ünlü tiyatrocu Zihni Göktay’ın rol aldığı eğlenceli reklam filmleri ile de yüzleri güldürecek.

Olsun diye dua ettiğin bir dileğin, beklediğin bir kısmetin, gelsin diye yolunu gözlediğin bir haberin varsa çek bir iyi niyetli sakız Özcan, keyfin yerine gelsin!

YORUM EKLE
YORUMLAR
hayriye bakir
hayriye bakir - 9 yıl Önce

harika bir sakiz cocuklugumuzun sakizi 1 yil once bir bakkalda buldum sldik fakat devami gelmedi her gityigimiz yerde soruyorum yok diyorlar ve henuz bulamadim sakiz cignemeyide seviyorum diger markalar cignendiginde cok cabuk curuyo yumusuyo igrenc bir hal aliyo fakat ozcanda bu sorun yok .bana bir iki kutu yollarsaniz sevinirim kapida odeme yaparak oderim tsklr .

SIRADAKİ HABER

banner50

banner52