Makromarket deve de satacak

Makromarket'in kesim tesisinde boğa ve küçük baş kurbanlıkların yanı sıra deve de satılacak.

Makromarket deve de satacak
Ankara’nın zincir perakende satış mağazalarından Makromarket AŞ, kurbanlık satışlarına başladı. Makromarket AŞ’den yapılan yazılı açıklamada, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da firmanın kendi tesisinde kurban satış ve kesim hizmeti verileceği ifade edildi. Satışların başladığı duyurulurken, firmanın 20 dönümlük bir arazi üzerine kurulu satış ve kesim tesisinde boğa ve küçük baş kurbanlıkların yanı sıra deve de satılacağı bildirildi.

Açıklamada tesisin, günde bin 500 küçük baş, 500 de büyük baş kurbanlık kesimine uygun olduğu kaydedilerek, müşterilerin bayram öncesi kurbanlıkları görebilecekleri alanlar oluşturulduğu belirtildi.

Müşterilerin söz konusu alanlarda kurbanlıklarını seçip işaretleyebilecekleri ve belirlenen randevu saatinde kesimlerini yaptırabilecekleri ifade edilen açıklamada, veteriner kontrolündeki kurbanlıkların tesiste İslami ve hijyenik koşullara uygun olarak beslenerek kesildiği bildirildi.

Zaman problemi olan vatandaşlar için sanal satış imkanı da sunan Makromarket AŞ, müşterilerinin küçükbaş kurbanlıklarını sanal satış yapılan Makro mağazalarından temin edebileceklerini, vatandaşların kesilmiş kurban etlerini paketlenmiş şekilde bayramın ikinci günü saat 16.00’dan itibaren sanal alışveriş yaptıkları mağazadan alabileceklerini duyurdu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52