Hakmar 2014'te 400 şubeye ulaşacak

Yerel perakendenin güçlü oyuncularından Hakmar, 2014 sonuna kadar Türkiye genelinde 400 mağazaya ulaşmayı hedefliyor...

Hakmar 2014'te 400 şubeye ulaşacak
İstanbul Sultanbeyli'de yeni bir şube açan perakende zinciri Hakmar, yıl sonuna kadar 400 mağaza sayısına ulaşmayı hedefliyor. 

Şirket açıklamasına göre, Hakmar, Sultanbeyli'de faaliyete aldığı 3.500 metrekarelik yeni mağazasının ardından, Tuzla'da açılışını yapacağı 2.500 metrekarelik mağazayla, perakende pazarında 400 mağaza sayısına ulaşmayı hedefliyor.     

Açıklamada görüşlerine yer verilen Hakmar Grup Yönetim Kurulu Üyesi İsa Albayrak, perakende sektöründe ve alt kollarında yatırım ve açılımlarının artarak devam edeceğini belirtti. Albayrak, "Grubumuz  karlı, verimli ve istikrarlı büyüme odaklı stratejisi doğrultusunda ilerleyerek, Türkiye'nin perakende sektöründeki önde gelen kuruluşlardan biri olabilmeyi hedeflemektedir" ifadelerini kullandı. 

Grubun büyüme hedeflerine uygun olarak altyapı genişlemesini karşılayabilecek ve artı değer katacak potansiyelinin en önemli sermayeleri olduğunu aktaran Albayrak, hemen her konuda müşteri, çalışan, üretici ve tedarikçilerin ihtiyaç ve isteklerine  göre özel olarak geliştirip uyguladıkları  çözümleri olduğunu ifade etti. Albayrak şöyle devam etti: 
"İlerlemek, gelişmek için sadece tüketicileri değil, aynı zamanda üreticileri, tedarikçileri, çalışanları da anlamak, onların  da beklentilerini bilmek gerektiğine inanıyoruz. Şimdi ve gelecekteki öncelikli hedeflerimizin, fırsatların ve ihtiyaçların haritasını çıkarıyoruz ve bunların ortaya koyduğu pazar fırsatlarının boyutlarını ve önceliklerini belirliyoruz."        

CRM uygulamalarını da BT altyapısına entegre ederek iş süreçlerinden maksimum verimliliği elde etmeyi sağladıklarını dile getiren HAKMAR Perakende Grup Yönetim Kurulu Üyesi İsa Albayrak, ancak teknolojik dönüşümde alınan yol ile  karışık ve dağınık kurum yapılarının önüne geçilebildiğini ve böylece en üst seviyede zaman ve maliyet tasarrufu sağlandığını sözlerine ekledi. 

Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2014, 10:01

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52