Ramazan iklimi Cevahir AVM'de

Eski Ramazan’ları özlemle hatırlayarak “Nerede o eski Ramazan’lar?” diye soranlar için İstanbul Cevahir'de önemli etkinlikler hayata geçiriliyor.

Ramazan iklimi Cevahir AVM'de
Cevahir Alışveriş Merkezi, geleneksel Ramazan evleri ve yılların eskitemediği çok sevilen Karagöz & Hacivat figürleriyle renklendirilen özel fotoğraf çekim alanlarıyla, ziyaretçilerine unutulmaz bir Ramazan keyfi yaşatacak.

İstanbul Cevahir, eski Ramazan’ları özlemle hatırlayarak “Nerede O Eski Ramazan’lar?” diye soranlar için orta alanında ışıklı Ramazan evleri ve Karagöz & Hacivat figürlerinin yer aldığı özel fotoğraf köşeleri hazırladı. Ramazan ayı boyunca alışveriş merkezi içerisinde yer alacak olan Ramazan temalı fotoğraf köşelerinde, ziyaretçiler birbirinden eğlenceli fotoğraflar çektirme şansı yakalayarak harika bir hatıraya sahip olacak. 

Ramazan ayı boyunca Türk ve Dünya lezzetlerinden birbirinden özel tatlar sunmaya devam eden İstanbul Cevahir; bünyesindeki yüzlerce markası, Türkiye’nin önemli kapalı eğlence merkezi özellikleriyle Ramazan’da da vazgeçemeyeceğiniz bir mekan olmaya devam edecek. 

Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2014, 12:58

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52