SuperFresh’ten Ramazan kampanyası

SuperFresh, Ramazan ayının sonuna kadar özel kampanyalar düzenleyerek tüm sofralara bereketi taşıyor.

SuperFresh’ten Ramazan kampanyası
Ramazan ayı yaklaşırken hazırlıklar başladı. Türkiye’nin lider dondurulmuş gıda markası SuperFresh, Ramazan’a özel kampanyalarla sofralara bereketi taşıyacak; geniş ürün seçenekleriyle yine mutfakların vazgeçilmez tercihi olacak. 

Ramazan ayı boyunca bol çeşitli, zengin sofralar hazırlamak artık çok kolay. SuperFresh, Ramazan ayının sonuna kadar özel kampanyalar düzenleyerek tüm sofralara bereketi taşıyor. Yemek hazırlamak için mutfağa ayrılan vakti kısaltan SuperFresh, lezzetten ödün vermeyenlerin de tercihi olacak. SuperFresh ürünleriyle geniş iftar ve sahur sofraları oluşturabilirsiniz. 

Ramazan sofralarının vazgeçilmesi börek ve mantılar, SuperFresh’in geniş ürün yelpazesi ile sofralarda olacak. Mantı ürünleri, köfte çeşitleri, tepsi böreği, iftar sofralarının vazgeçilmezleri iken, çıtır çıtır mini rulo börek ve milföy, sahur için kadınların kurtarıcı lezzetleri oluyor. SuperFresh tepsi böreği ailesinden herhangi birini fırında ortalama 150-200 derece ısıda 20-25 dakika pişirmeniz yeterli. Pratik şekilde hazırlanarak sıcak şekilde servis edilen börek çeşitleri ile hem iftar hem sahur sofralarına zenginlik katabilirsiniz.

Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2014, 09:33

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
YORUMLAR
Banu elci
Banu elci - 8 yıl Önce

Super fresh kampanyasi oldugunu soyleyen kapi kapi dolasan ve cok ucuz fiyatlarla satis yapan arksdaslar var guvenilirmi acaba

SIRADAKİ HABER

banner50

banner52