CarrefourSA’ya aşı ödülü

Dünya bebeklerinin sağlıklı ve mutlu gelişimini sağlamayı amaç edinen Prima’nın, UNICEF işbirliğinde, tüm dünyada gerçekleştirdiği “1 Paket=Hayat Kurtaran 1 Aşı” kampanyasına destek veren CarrefourSA, Clinton Küresel İnisiyatifi tarafından ödüllendirildi.

CarrefourSA’ya aşı ödülü
2005 yılında ABD eski başkanı Bill Clinton tarafından kurulan Clinton Küresel İnisiyatifi’nin (CGI) bu yıl

New York’ta düzenlenen toplantısında, sosyal ve çevresel sürdürülebilirlik programlarında çalışan ortaklara çeşitli ödüller verildi. Carrefour Grubu adına toplantıda bulunan Carrefour Uluslararası Koordinatörü Jean-Pierre Noel’e ödülü CGI’e altı yıldır katılan P&G’nin Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Bob McDonald takdim etti. Ödül geçtiğimiz günlerde Türkiye’ye iletildi.

Türk tüketicilerinden de büyük ilgi gören ‘1 Paket = Hayat Kurtaran 1 Aşı’ kampanyasının Türkiye ayağının tamamlanmasının ardından İstanbul’da, CarrefourSA’nın İçerenköy mağazasında P&G Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Karpat ve CarrefourSA Türkiye Genel Müdürü Guillaume de Colonges’un katılımlarıyla bir ödül töreni düzenlendi.

Ödülü Guillaume de Colonges’a takdim eden Saffet Karpat, CarrefourSA’ya kampanyaya verdiği destek için teşekkür etti ve “Prima olarak, UNICEF iş birliğinde ‘1 Paket = Hayat Kurtaran 1 Aşı’ kampanyasının Türkiye ayağını, bağışlamayı hedeflediğimiz aşı adedinin üzerine çıkarak başarılı bir şekilde tamamladık. Türkiye’nin duyarlı anne ve babalarının desteği ile kampanya sonunda 4,5 milyonu aşkın Anne ve Yenidoğan Tetanosu aşısı bedelinde bağış toplandı. Bu kampanya ile ihtiyacı olan anne-bebeklerin hayatta kalmalarına destek olduğumuz için çok mutluyuz. Toplanan bağışların 750.000 adedi CarrefourSA desteği ile toplandı. Kendilerine bu çok değerli sosyal sorumluluk projesine destek verdikleri için minnettarız” dedi.

P&G ve UNICEF ile global olarak yürütülen bu kampanyanın Türkiye’de hayata geçirilmesinden son derece büyük mutluluk duyduklarını ifade eden CarrefourSA Genel Müdürü Guillaume de Colonges, “Carrefour Grup faaliyet gösterdiği ülkelerde Prima’nın bu sosyal sorumluluk projesine en çok destek veren paydaş olmuştur. Tüm dünyada şu ana kadar bağışlanan aşının yaklaşık 10 milyonunun Carrefour desteği ile toplanmış olması bu desteğin boyutunu gösteriyor. Biz de, Türkiye’de bu projenin en başından beri parçası olduğumuz için çok mutluyuz. Kampanyanın sürdüğü dört aylık süreçte gerçekleşen satışlar dünyada ulaşılan başarılı sonuçların Türkiye’de de devam ettiğinin göstergesidir. Bu başarı hiç şüphesiz müşterilerimizin sayesinde olmuştur. Onların bu projeye inanması ve projeyi desteklemesi daha fazla anne ve bebeğin sağlıklarına kavuşmasını sağlamıştır” dedi. Guillaume

de Colonges, ‘1 Paket = Hayat Kurtaran 1 Aşı’ kampanyası devam ettiği sürece CarrefourSA olarak projeye destek olmaya devam edeceklerini de ifade etti.

Dünya bebeklerinin sağlıklı ve mutlu gelişimini sağlamayı amaç edinen Prima ve UNICEF, tüm dünyada ‘1 Paket=Hayat Kurtaran 1 Aşı’ kampanyasını birlikte yürütüyor. Prima, kampanya kapsamında her UNICEF logolu Prima paketi için bir kadının Anne ve Yenidoğan Tetanosu’ndan korunması için gerekli 1 aşı bedelini UNICEF’e bağışlıyor. Carrefour Grup ise Prima ve UNICEF ile yürüttüğü işbirliği kapsamında Myanmar’da Anne ve Yeni Doğan Tetanosunun ortadan kaldırılmasına ve 10’dan fazla ülkenin aşı programlarını tamamlamalarına yardımcı oldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52