Çağrı’dan “indirim marketi” hamlesi

Yerel perakendenin önemli oyuncularından Çağrı Hipermarket, indirim marketi konseptine giriyor.

Çağrı’dan “indirim marketi” hamlesi
Perakendecilik sektörüne 1985’de giriş yapan Çağrı Market, “İndirim Marketler” zinciri ile farklı bir konsepte adım atıyor. Birçok bölgede açmayı planladığı “İndirim Marketler” ile tüketiciye ulaşım kolaylığı da sağlayacak olan Çağrı, yüzlerce kişiyi de bu marketlerde istihdam edecek. “Her semte bir Çağrı” sloganı ile hizmet veren Çağrı Market, her bütçeye uygun “İndirim Marketler” ile de tüketiciyi rahatlatmayı hedefliyor. Birçok bölgede “İndirim Marketler” açarak tüketiciye ulaşım kolaylığı da sağlayacak olan Çeğrı, bu projeyle temel tüketici ihtiyaçlarına cevap verecek ve kaliteli ürünlerin düşük fiyatlarla müşterilere ulaşmasını sağlayacak.
Müşteri taleplerine kulak vermeye bu yolla devam etmeyi planlayan Çağrı, tüm enerji ve mevcut imkânlarını “İndirim Marketler” projesi ile hayata geçirmeye hazırlanıyor. Çağrı, Türkiye’deki indirim marketi kavramına yeni bir oluşum katarak bu piyasanın çeşitlenmesinde etkin rol oynamayı hedefliyor.
Çağrı, “ İndirim Marketi” ile yüzlerce kişiyi istihdam etmeyi de hedefliyor. Bu hedefin yanında piyasadaki rekabeti artıracak olan Çağrı, tüketiciye tercih seçeneği sunarken, tüketici bütçesine de önemli bir katkı sağlayacak.
Perakende.org

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52