Lezita Gıda ve Beslenme Kongresi’nde

“Hayatın Lezzeti” sloganı ile hayata lezzet katan Lezita, gıda dünyasının büyük buluşması 4. Uluslararası Gıda ve Beslenme Kongresi kapsamında düzenlenen sergiye, güvenli ve sağlıklı ürünleri ile katılıyor.

Lezita Gıda ve Beslenme Kongresi’nde
Türkiye’nin en büyük ve en modern et entegre tesislerinden birine sahip olan Lezita, beslenme, sağlık ve özellikle gıda güvenliği ile ilgili alanlarda güncel bilimsel bilgilerin paylaşılması amacıyla düzenlenen 4. Uluslararası Gıda ve Beslenme Kongresi’ne ürünlerini tanıttığı bir standla katılıyor. Kongre kapsamında düzenlenen sergide yer alan Lezita, katılımcılara üretim süreçleri, güvenlik ve kalite standartları ile ilgili bilgiler veriyor. Stand, kongre katılımcılarından büyük ilgi görüyor.  

Faaliyet gösterdikleri sektörlerde, sürekli yatırım ve yenilikçi bir anlayış ile kalitede çıtayı sürekli yükselttiklerini belirten Zincir Mağazalar Satış Müdürü Mesut Ergül şunları söyledi:

“Sahip olduğumuz modern üretim tesisleri ve yüksek standartlar sayesinde bugün sektörümüzde kalite ve güvenlik denildiğinde ilk akla gelen markalardan biri olmanın gururunu yaşıyoruz. Gıdada sağlık ve güvenlik konulu bir etkinlikte varlık göstermek bu açıdan bizim için çok önemli ve anlamlı. Gıda dünyasını bugünün ve geleceğin güvenli gıda tüketimi teması etrafında bir araya getiren buluşmada, standımız ve ürünlerimiz katılımcılardan büyük ilgi görüyor. Bu, aynı zamanda yıllardır gerçekleştirdiğimiz sürekli yatırımların bir sonucu. Gelecekte de kalite ve güvenlik standartlarımızı sürekli geliştirmek amacıyla yatırımlarımızı sürdüreceğiz.”

12- 14 Ekim 2011 tarihleri arasında, İstanbul Kongre Merkezi’nin ev sahipliği yapacağı 4. Uluslararası Gıda ve Beslenme Kongresi ve 3. SAFE Consortium Uluslararası Gıda Güvenliği Kongresi, gıda dünyasının en önemli buluşmaları arasında yer alıyor. Kongre, bu alanda son dönemde yürütülen çalışmalar konusunda güncel bilgilerin ve 21. yüzyılda gıda, beslenme, sağlık ve özellikle gıda güvenliği ile ilgili gelişmelerin paylaşılmasını amaçlıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52