Kahve Dünyası başarısını ödüllerle taçlandırıyor

Dünya çapında ödüllere layık görülen ve başarısıyla adından söz ettiren Kahve Dünyası gurur verici bir ödül daha aldı.

Kahve Dünyası başarısını ödüllerle taçlandırıyor
Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği ve GfK Türkiye işbirliği ile gerçekleştirilen “AVM’lerde En Beğenilen ve Tercih Edilen Perakende Markaları Araştırması”nda Kahve Dünyası güçlü rakiplerini geride bırakarak “1 numaralı marka” oldu.

2004 yılından bu yana hızlı bir şekilde büyüyen ve Türkiye’nin en önemli markaları arasına giren Kahve Dünyası’nın tüketicilerin gözündeki değeri, yapılan araştırmalarla da ortaya çıkıyor. Şimdiye kadar aldığı ödüllerle uluslararası alanda ses getirmeyi başaran Kahve Dünyası son olarak AVM’lerde tüketiciler tarafından en beğenilen ve tercih edilen markalar arasına girdi.

19 Eylül–3 Ekim 2011 tarihleri arasında toplam 11 ilde yapılan “AVM’lerde En Beğenilen ve Tercih Edilen Perakende Markaları Araştırması” sonuçları 12 Ekim akşamı Rahmi Koç Müzesi'nde yapılan ödül töreniyle açıklandı. Buna göre Kahve Dünyası güçlü rakiplerini geride bırakarak AVM'lerde “kafe kategorisinde” tüketicilerin en çok beğendiği ve en çok tercih ettiği marka oldu. Ödülü marka adına Kahve Dünyası Yönetim Kurulu Üyesi Dilara Altınkılıç aldı.

Kahve Dünyası bundan önce de farklı alanlarda ödüller aldı. Türkiye’yle birlikte dünyada da başarı hedefleyen Kahve Dünyası, aldığı ödüllerin moraliyle bir dünya markası olma yolunda çalışmalarını sürdürüyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52