MÜSİAD üyeleri kurbanlarını Van'a bağışlıyor

MÜSİAD Gıda Sektör Kurulu, Van Depremi’nin ardından bölgedeki vatandaşların sıkıntılarını paylaşmak için kurbanlarını Van’da kesme kararı aldı.

MÜSİAD üyeleri kurbanlarını Van'a bağışlıyor
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Gıda ve Tarım Sektör Kurulu’nun hazırladığı “Kurban Kesimi, Hijyen ve Saklama Koşulları” konulu paneli MÜSİAD Genel Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Panelde konuşan MÜSİAD Gıda ve Tarım Sektör Kurulu Başkanı Dr. Halim Aydın, “Van’da gerçekleşen 7,2 şiddetindeki depremde hayatını kaybeden kardeşlerimizin derin üzüntüsünü yaşıyoruz” dedi.

MÜSİAD olarak yurt genelindeki üyelerimizle birlikte bölgeye yönelik çok kapsamlı bir yardım kampanyası başlattıklarını söyleyen Dr. Aydın, “Gıda ve Tarım Sektör Kurulu olarak da Kurban Bayramı’nın üçüncü günü kurbanlarımızı Van-Erciş’te keseceğiz” dedi. 

Kampanyayı üyelere duyurduklarını açıklayan Aydın, “Birkaç gün içinde çok sayıda üyemiz bizlere ulaştı. Kendileri de kurban için belirlenen ücretleri bizlere ulaştırmaya başladılar. Orada bulunan vatandaşlarımızın acılarını bir nebze olsun paylaşmak ve çocukları sevindirmek istiyoruz” dedi. Van’a gitmişken Vanlı üyelerimizle acılı aileleri de ziyaret edeceklerini belirten Dr. Aydın bu vesile ile hayatını kaybeden bütün kardeşlerimize rahmet ailelerine de sabır diledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52