Lezita Cordon Blue ile lezzet her an sofranızda

“Hayatın Lezzeti” sloganı ile hayata lezzet katan Lezita, Cordon Blue ürünü ile pratik, sağlıklı ve güvenli ürünler sunmaya devam ediyor.

Lezita Cordon Blue ile lezzet her an sofranızda
Lezita, özellikle çocukları okula giden annelerin hayatını kolaylaştıracak, çocukların ve gençlerin çok seveceği Cordon Blue ürünü ile sofralara sağlık getiriyor. Sadece 4 dakikalık bir ısıtma işlemi ile yenmeye hazır hale gelen Cordon Blue ile Lezita, vakit sorunu olanlar için pratik ve güvenli bir çözüm sunuyor. Lezita Cordon Blue sadece piliç göğüs eti kullanılarak üretiliyor. Ürüne has lezzeti verebilmek için ürüne özel olarak formüle edilmiş baharatlar karıştırılıyor. Yarım ay şekli verilen hamura, birer dilim dana jambon ve birer dilim kaşar konuluyor. Ürünün dışı, özel olarak üretilen ekmek kırıntısı ile kaplanıyor.

Lezita’nın nugget ve schnitzel gibi tüm kaplamalı ürünlere özgü çıtırlık, Cordon Blue’ya da lezzet katıyor. Lezita ürünlerinin farklılığını oluşturan özel çıtırlığı verebilmek amacıyla Cordon Blue, doymamış yağ asitlerince zengin bitkisel sıvı yağda 30 saniye gibi çok kısa bir süre ön kızartma işlemine tabi tutuluyor.

Lezita’nın yüksek güvenlik ve sağlık standartları uyarınca Cordon Blue, merkezi minimum 72°C ısıya ulaşana kadar pişiriliyor, böylelikle tam pişirme gerçekleştiriliyor. Pişirme işleminden hemen sonra ürün direkt soğutma sistemine giriyor ve hızlı bir şekilde 0/4°C’ye soğutuluyor. Raf ömrü boyunca üretildiği ilk günkü tazeliğini koruması için el değmeden paketleniyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52