Çaykur çocukları çayı çizdi

Çocuklar, Çay ve Çaykur’u resimlerine taşıdılar. Kazananlar Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu tarafından ödüllendirildi.

Çaykur çocukları çayı çizdi
Çaykur’un, kurum çalışanlarının çocukları arasında düzenlemiş olduğu resim yarışması sonuçlandı. Çocuklar, Çay ve Çaykur’u resimlerine taşıdılar. Kazananlar Çaykur Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu tarafından ödüllendirildi.  

Çay ve Çaykur, çocukların hayal gücüyle şenlendi.
Bu yıl ilk defa düzenlenen resim yarışması ile kurum çalışanlarının çocukları, çay ve Çaykur hakkındaki düşüncelerini ifade etme imkanı buldular.

 ‘’Çay ve Çaykur’’ konulu resim yarışmasına katılım yoğundu. Çaykur’un iç iletişim dergisi Çaylık’ın yayın kurulunun seçmekte zorlandığı resimlerde genel tema, çayın gündelik hayata etkisiydi. 

7-12 yaş arasındaki çocukların katıldığı resim yarışmasında dereceye giren çocuklar, ödüllerini Çaykur Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu‘ndan aldı. Yarışmanın birincisine oyun seti, ikinci ve üçüncüye bisiklet hediye edilirken, yarışmaya katılan bütün çocuklara yaz tatili boyunca okuyabilecekleri ve gelişimlerine katkıda bulunacak kitap setleri verildi.

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2014, 12:47

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52