Asitli içeceğin içinden sinek çıktı

Antakya’da bir esnaf dağıtıcı firmadan aldığı asitli içeceğin içerisinde kara sinek olduğunu ve markanın bu olaya gerekli ilgiyi göstermediğini iddia etti.

Asitli içeceğin içinden sinek çıktı

Antakya’da 12 yıllık esnaflık yapan Salih Eğer, dağıtıcı firmadan aldığı asitli içeceğin içerisinde halk dilinde “kara sinek” olarak bilinen haşerenin olduğunu görünce şaşkına döndü.

12 yılık esnaf Salih Eğer, 4 aydır gazoz firmasını aradığını belirterek, “Bir türlü kimse ilgilenmiyor. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığına da mesaj yazmama rağmen her hangi bir şey çıkmadı. Bununla ilgili bir şey çıkmaz diyorlar. Bu bir sağlık. Başka bir şey değil. Sineği görünce müşterinin elinden zor aldım. Eğer ben bunu görmeseydim müşteri de içseydi daha kötü olurdu. 4 aydan beri dağıtıcı firma ürün getirmiyor. 6-7 aydır bu ürün bende. 4 aydan beri firmanın Mersin fabrikasını dahi arıyorum, 'ilgileneceğiz bakacağız' diyorlar. Geçen ay Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığını da aradım, fabrikayı denetledik, herhangi bir şey yoktur dediler. Bu gördüğünüz elimizde kaldı ve kimse gelip ilgilenmiyor” dedi.
iha.com.tr

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2014, 18:29

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52