Usta şefler ‘ZAMAN’a karşı yarışıyor

CNR EDT Expo fuarında, 27 Mart’ta Unilever Food Solutions desteğiyle düzenlenecek Zamanın Ustaları Yarışması’nı ünlü sunucu Burcu Esmersoy sunacak

Usta şefler ‘ZAMAN’a karşı yarışıyor
Global bilgi ve tecrübesiyle şeflerin hayatına kolaylık getiren çözümler sunan Unilever Food Solutions, bu yıl ETÜDER ve Sine Fuarcılık işbirliğinde, CNR EXPO İstanbul’da, 27-30 Mart 2014 tarihleri arasında gerçekleşecek CNR EDT EXPO Ev Dışı Tüketim Fuarı’nda, ilk kez düzenleyeceği ‘Zamanın Ustaları’ yarışmasıyla şefleri zamana karşı yarışmaya davet ediyor. Zamanın Ustaları Yarışması’nı ünlü sunucu Burcu Esmersoy sunacak.

Unilever Food Solutions’ın ‘Zaman Kazandıran Malzemeleri’ ile zamana karşı lezzet yarışı verecek olan şefler, iyi yemek ile mükemmel yemek arasındaki farkı kanıtlamaya çalışacak. Unilever Food Solutions, ürün ve hizmetleriyle her zaman olduğu gibi bu yarışta da şeflerin yanında yer alacak. 
Zamanın Ustaları yarışmasında 10 şef yarışacak
Unilever Food Solutions tarafından hayata geçirilen ‘ZAMANIN USTALARI’ projesi kapsamında, 27 Mart Perşembe günü Gökmen Sözen Organizasyon Hizmetleri’nin organizatörlüğünde düzenlenecek yarışmada, 10 şef ekibiyle birlikte jüri üyeleri için başlangıç, ana yemek ve tatlı hazırlayacak. Yarışmanın ardından 18:00’de yapılacak ödül töreniyle de yarışmanın kazanan şefleri ödüllerini alacak.

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2014, 12:20

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52