Turizm Haftası kutlamasında lezzetler geçidi

15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan ‘Turizm Haftası’ çerçevesinde Beylikdüzü’nde çeşitli etkinlikler gerçekleştiriliyor.

Turizm Haftası kutlamasında lezzetler geçidi
Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil, Büyükşehir İlköğretim Okulu tarafından düzenlenen ‘Turizm Haftası’ etkinliğine katıldı. 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan ‘Turizm Haftası’ çerçevesinde Beylikdüzü’nde çeşitli etkinlikler gerçekleştiriliyor. Büyükşehir İlköğretim Okulu’nun spor salonunda gerçekleştirilen etkinliğe, Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil de katıldı. Her bölgenin kendi yöresini ve yemeklerini tanıttığı programda standları gezen Yeşil ve davetlilere, yöresel yemekler ikram edildi. Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil, konferans salonunda öğrencilere ve velilere yönelik yaptığı konuşmada, turizmin ülkenin en önemli gelir kaynaklarından olduğunu, yeni nesillerin Türk turizmini daha ileri seviyelere taşıyacaklarına inandığını dile getirdi. Yeşil, turizmin gelişmesinde modernleşmenin de önemli olduğunu kaydetti. Modern bir kent haline getirilen Beylikdüzü’nün güzelliklerinden tüm ilçe sakinlerinin faydalanmasını isteyen Yeşil, misafirlere Belediye Başkanı Yusuf Uzun’un selamlarını da iletti.
Etkinlikte, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hacıoğlu ve Okul Müdürü İbrahim Bostancı da yaptıkları konuşmalarla turizm bilincine dikkat çektiler.

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52