Gıdavitrini - İş dünyasının profesyonelleri, “Ofisten Mutfağa” ile
mutfak mesaisine başlıyor. Türkiye’de şirket içi il
etişime yeni bir boyut kazandıracak olan “Ofisten Mutfağa” yarışması, çalışan motivasyon
unu artırmayı,yaratıcı bir rekabet ortamında eğlenmeyi ve takım ruhunu yükseltmeyi hedefleyen tüm şirketlerin katılımına açık.
Projeler değil menüler yarışacak
Her hafta dört şirket ekibinin yarışacağı "Ofisten Mutfağa" yarışmasında; şirket ekiplerinin, mekanda kurulacak marketten seçecekleri malzemelerle bir menü (başlangıç + anayemek +
tatlı) hazırlamaları beklenecek. Yarışmacılara profesyonel mutfak şefleri tarafından pratik eğitimler de verilecek.
Şirketler, jüri tarafından belirlenen puanlama kriterlerine göre yarışacaklar ve bu puanlama sistemi üzerinden yarışma boyunca en yüksek puanı alan 4 şirket 8 Mart 2016’da finalist olacak. Finalde yarışan ekipler ise 11 Mart 2016 tarihinde Movenpick İstanbul Golden Horn Hotel’de gerçekleşecek törende ödüllendirilecekler.
Yarışmada, birinci olan ekip, büyük ödül olarak 25-28 Ağustos 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek Düsseldorf Gourmet Festival’e katılma şansı elde edecek. Wyndam Garden Hotel’de konaklayacak birinciler,
fuar ve
kültür sanat merkezi Düsseldorf’da geleneksel mutfaklarda,
gurme lezzetlerin tadımı ile gustolarına yakışır bir
tatil yaşayacaklar.
Bu kez patronlar değil yemek ustaları değerlendirecek
“Ofisten Mutfağa”da, şirket ekiplerinin hazırladığı menüleri, alanının usta isimlerinden oluşan bir jüri değerlendirecek. Yarışmanın jüri üyeleri arasında; Ali Ronay, Mak
sut Aşkar ve Sedef İy
bar yer alıyor. Yarışmayla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak isteyen şirketler www.ofistenmutfaga.com adre
sini ziyaret edebilirler.
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir, teşekkür ederiz.
Bu habere yorum yapan ilk siz olun!