İstanbul Yemek Festivali’ne hazırlanıyor

Asya ile Avrupa arasında köprü konumundaki İstanbul, 11-13 Mayıs tarihleri arasında Türkiye’nin En Büyük Yemek Festivali’ne ev sahipliği yapacak.

İstanbul Yemek Festivali’ne hazırlanıyor
Maçka Demokrasi Parkı’nda, restoranlardan otellere, gıda ve içecek firmalarından aşçılık okullarına kadar farklı sektörlerde faaliyet gösteren 45 firmanın katılımıyla gerçekleştirilecek olan “Sokakta Yemek Festivali”, sektör temsilcilerini ve nihai tüketicileri bir araya getirecek. Şişli Belediyesi ve Türkiye Aşçılar Federasyonu’nun desteğiyle gerçekleşecek olan festival, 11 Mayıs’ta saat 13:00’da kapılarını açacak ve 3 gün boyunca 13:00 -21:00 saatleri arasında ziyarete açık olacak.
Türkiye’de bir ilk olacak festival kapsamında; Türkiye Aşçılar Federasyonu’nun yapacağı mutfak showları, restaurantların gerçekleştireceği farklı organizasyonlar gibi birçok aktivite planlanıyor.

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52