Tefal’le evde dondurma keyfi

Sağlıklı lezzetleri mutfaklara taşıyan Tefal, yepyeni ürünü Dondurmacım ile artık ‘ev yapımı dondurma’ keyfini de doyasıya yaşatıyor.

Tefal’le evde dondurma keyfi
Farklı damak tatlarına uygun çeşit çeşit dondurmayı kolayca yapan Tefal Dondurmacım ile birbirinden lezzetli sorbeler de hazırlamak mümkün. Tefal Dondurmacım, 26 farklı lezzetin yer aldığı Tarif Kitabı ile birlikte Tefal mağazalarında yerini aldı. Tüm dünyada en sevilen lezzetler arasında yer alan dondurma, Tefal ile evinizde sağılıklı ve kolayca yapabildiğiniz tatlar arasına katılıyor. Mutfaklardaki yeniliklerin öncüsü Tefal, yepyeni ürünü Dondurmacım ile bu kez ‘ev yapımı dondurma’ keyfini yaşatıyor.
Dondurma severler artık kendi damak tatlarına uygun, lezzetli ve sağlıklı dondurmalar hazırlamanın tadına Tefal Dondurmacım ile varacak. Taze meyve, çikolata ve şekerlemelerle lezzetlendireceğiniz nefis dondurmalarınızla, ailenizle bu keyfi paylaşın.

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52