Taraftar Alex için baklava siparişi verdi

Fenerbahçe’nin efsanevi kaptanı Alex De Souza’nın Türkiye özlemini Nejat Güllü’nün Güllüoğlu dindirdi.

Taraftar Alex için baklava siparişi verdi
Türk mutfağının en özel lezzetlerinden baklavayı özleyen De Souza ailesi için Güllüoğlu’ndan yardım isteyen Fenerbahçeli taraftarlar, Brezilya’ya baklava siparişi verdi.

Fenerbahçe’nin efsane kaptanı Alex De Souza Türkiye’den bir türlü kopamıyor. Milyonları üzen gidişinin ardından Türkiye’yi unutamayan kaptan,  özlemini Nejat Güllü’nün baklavaları ile dindiriyor.



Brezilya’ya döndükten sonra Türk yemeklerini çok özleyen De Souza ailesinin hasretini çektiği lezzetler arasında ilk sırayı Türk mutfağının en özel lezzeti Güllüoğlu baklavası aldı. Alex’in attığı bir ‘tweet’ üzerine Twitter’dan baklavayı çok özlediğini öğrenen Fenerbahçeli taraftarlar bu konuda dünyaya baklava yediren Nejat Güllü’nün Güllüoğlu’ndan yardım istedi. Fanatik Fenerbahçeliler efsane kaptanları Alex ve ailesi için baklava siparişi verdi.
Baklavacı Güllüoğlu ustalarının elinden çıkan özel lezzetlerle Brezilya’da İstanbul’u yaşayan Alex, baklavanın yanı sıra Nejat Güllü’nün hediye olarak yolladığı Türk lokumu ve Güllüoğlu’nun tarihini anlatan kitap ile “Brezilyalı doğduk yarımız Türk öleceğiz” dediği ikinci memleketini unutamadığını bir kez daha kanıtladı.

Tüm sofraların olmazsa olmazı Nejat Güllü’nün Güllüoğlu baklavaları fıstıklı ve cevizli geleneksel çeşitlerinin yanı sıra vişneli, kestaneli ve diyet çeşitleri ile hafif lezzet arayanlar için tek adres olmaya devam ediyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52